[F1 i F2] Elementy chromowane - temat zbiorczy
-
hejka
dzisiaj dostałem zamówioną folie chrom i zaczołem oklejanie
- oczywiście po demontazu elementów środka bolidu
demontaz poszedł gładko - oczywiście nie obyło sie bez strat :?
1 nóżka wywiewu złamana - do naprawy
oklejanie nie polecam osobo o słabych nerwach :evil: i marnej precycji :lol: - trzeba mieć do tego dryg <!-- s:D -->
dlatego kupuję juz powycinaną
na szczeście okleina z wysyłką wyszła mnie tylko 13, 50pl
natomiast tzw orginał powycinany 150pl trzeba szykować - oczywiście po demontazu elementów środka bolidu
-
heh Młody jestes za bardzo nerwowy mi demontaz i montaz nawiewow obyl sie bez strat ja tam wolalem sobie sam zrobic niz kupowac gotowca za 150 zeta ktory bynajmniej mi nie odpowiada <!-- s:) -->
-
[b]Młody[/b] może jakaś fotka ?? hmm...
-
[quote="Dafi"]ja tam se zdjołem i pomalowałem na zielono <!-- s:) -->
nawet fajnie wygląda i nie ma takich czarnych brzydkich miejsc [/quote]
fotki ..fotki :twisted: -
fakt było ładne przez jakiś czas ale co chcieć za 10pln
u mnie juz nie ma nic . ogladałem w sklepie te orginalnie powycinane ale nie wiem czy sie skusze - jakoś mi przeszło <!-- s:D --> -
możesz spróbować [url=http://fcl.pl/forum/viewtopic.php?t=1257&highlight=metal%2A]metalizować klamki[/url]
-
Ja mam pełne i nic im niedolega a mom je już drugi rok.
Tylko kup sobie orginalne Miloteca -
Tak jak mowi WRC, jesli si ezdecydujesz to tylko Milotec.
Ja kupilem w zeszlym roku na allegro komplet za ok 100zl, ale jak wyglada teraz to szkoda slow. Naszczescie nei odpadaja z klamek, ale cala ta powloka niklowa sie "kruszy"A kwetsia dziurkowane czy nie dziurkowane, to juz kwestia gustu. Ja kupilem dziurkowane bo mi sie bardziej podobaly.
Z perspektywy czasu dodam tylko ze teraz na pewno nie zdecydowalbym sie na zakup tych ani innych nakladek na klamki, lecz polakierowal klamki w kolor nadwozia -
Ja posiadam oryginalne nakladki na klamki MILOTECA (gladkie) i kompletnie nic sie z tym nie robi, a klej jest fantastyczny. Zero zastrzezen. <!-- s;) -->
-
ja kupilem komplet nakladek na klamki z miloteca z dziurkami ... moim zdaniem lepiej dorzucic kilka zlotych i nie miec takich problemow jak Zygus <!-- s:( -->
-
Tak tylko, że [b]Zygus[/b] trafił na pechową firmę jego egzemplarze się wycierają <!-- s:( -->
-
Niestety nie pamietam jaka to firma byla!!
-
a ja mam czarne i wymiatam ! <!-- s:P -->
-
[quote="EloRadzik"]Ja mam firmy Xlook Właśnie je zamontowałem i pieknie wygladają aż miło popatrzeć na samochód teraz <!-- s:D -->[/quote]
A czamu nie Milotec som sprawdzone a te twoje niewiadomo jak długo bydom takie fajne.
Obym sie mylił i nic Ci sie z nimi nie robiło bo to strata kasy. -
[quote="EloRadzik"]WRC ty już nie kracz tak!!! A miloteca nie bo są drogie !!![/quote]
Są drogie ale zato bardzo dobre <!-- s:D --> -
[quote="szyk"][quote="EloRadzik"]WRC ty już nie kracz tak!!! A miloteca nie bo są drogie !!![/quote] JA ZA KOMPLET MILOTECA DA LEM 200 ZŁ NA WSZYSTKIE DZRWI[/quote]
to zes przeplacil .. ja dalem 120 <!-- s:P -->:P
-
pasują
-
Ale czy to ładnie wygląda to bym sie spierał, ale co kto lubi... <!-- s:) -->
-
na 1000%
ja bym yeż sobie takie założył tylko że mam lusterka po d kolor. -
A ja za tą kasę wolałem założyć M3-lock bo miałem jedno i tak uszkodzone więc nakładka by niczego nie zmieniła... :oczami: <!-- s:oczami: -->