[F1 i F2] Elementy chromowane - temat zbiorczy
-
kupiłem sobie rygielki chromowane do drzwi, i niewiem jak wyjąć stare czy na siłe wyciągać czy jakaś inna metoda?? robił już to ktoś??
-
Wystarczy poszukac na forum, gdzies byla o tym mowa. Trzeba obrucic rygielek o chyba 90 stopni i wtedy latwo wychodzi.
-
No właśnie na forum nigdzie niemoge zanaleźć a wcale tak łatwo nieschodzą! :mur: <!-- s:mur: -->
-
musisz obie wziąść i nałozyc jakoś osłone na rygielek delikatnie kleszczami i przekresz 180 stopni i zchodzi jak masz chromowe to zobacz do środka i bedziesz widział o co chodzi
-
thx wielkie za pomoc już zrobione :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
na allegro widziałem na sztuki za grosze poszukaj w tuningu pod VW masz orginalne w kpl chca do 30,00zł na sztuki wychodzi taniej ja za swoje w ASO wybuliłem tez około30pln :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
ja mam takie same .. napewno beda pasowac .. wymiana trwa ok 20 min i napewno warte sa swojej ceny .. ja 2 lata temu zaplacilem 40 zeta :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
-
ja też je ma i sa spoko <!-- s -->
ale poszukaj na alegro w tuningu np skoda widziałem dziś taniej
-
http://www.allegro.pl/item164107601_rygielki_do_drzwi_do_skody_fabii_super_cena_.html<!-- m -->
O te ci mlody chodzilo. Cena naprawde super, wygladaja tak samo, ciekawe jak z jakoscia
-
Rownież mam te same rygielki co[b] Wojtas[/b] jakość ich jest nic się z nimi nie dzieje / niestety płaciłam tyle samo co Wojtek :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> /
Te za 16 zł niby wyglądają tak samo jak te Nasze lecz ta cena mi wogóle nie pasuje... więc UWAGA może być tak samo jak z tymi super podróbkami nakładek na klamki :hyhy:Ps. ja i Wojtas mieliśmy je zapakowane w orginalne pudełeczka + instrukcja obsługi ciekawe czy te też to mają :?: :looka:
-
[quote="Zygus"]http://www.allegro.pl/item164107601_rygielki_do_drzwi_do_skody_fabii_super_cena_.html
O te ci mlody chodzilo. Cena naprawde super, wygladaja tak samo, ciekawe jak z jakoscia[/quote]
widziałem w tamtym tydodniu gostka co miał na sztuki i nawet2 aukcje wystawione i były jeszcze tańsze
ja rowiez brałem w ASO razem z tulejką zabezpieczającą zakladanie org zapakowane ale te wi sie wydają na takie same niczym sie nie rożnią
-
No wlasnie tez jestem ciekaw, bo za ta cene to bym sobie moze tez sprawil :d
Wygladaja identycznie, napisalem do kolesia czy sa zapakowane w jakies pudelko i czy maja ta gumowa tulejke. Zobaczymy -
Koles sprzedaje duzo innych czesci skodowskich, wiec moze rygielki tez ma orginaly
-
Narazie dostalem odp, ze rygielki nie sa w pudelku, ani nie posiadaja tej tulejki.
-
[quote="Zygus"]Narazie dostalem odp, ze rygielki nie sa w pudelku, ani nie posiadaja tej tulejki.[/quote]
... uuuu to nie dobrze że nie maja tulejki bo ona przy wymianie chorni rygielki żeby nie było wgięć itp... :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
to wiele do zyczenia pozostawia ten "chrom" na rygielkach :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
[quote="Kaparri"]chyba wezme te
http://allegro.pl/item167308173_oryginalne_vw_seat_audi_skoda_4szt_rygle_chrom.html<!-- m -->maja instrukcje i tulejke !! [/quote]
jak masz blisko do ASO to cała operacja wyniesie cie taniej bo tu masz jeszcze koszta przesyłki w ASO dawałem niej niz 30 pln i pasz pewność orginału
-
no to Kaparri jak bedziesz przejazdem w Koszalinie to mozesz zajechac <!-- s -->
-
Tulejka tulejka, mozna szmatka zastapic. Gorzej ze nie sa w pudelku wiec ich orginalnosc jest watpliwa. Napisalem do niego jeszcze jednego mejla, zobaczymy czy odpisze.
-
Ja kupiłem na allegro za 4 zł od sztuki, chyba orginalne