Koniec tuningu?
-
[color=#FF0000]Źródło: wp.pl[/color]
-
marne szanse na wprowadzenie tej głupoty.
-
Takie durne rzeczy lubią być przyjęte. Ale mam nadzieje że do tego nie dojdzie nigdy :obgryza: <!-- s:obgryza: -->
-
żart :haha: <!-- s:haha: -->
-
Nie żart, tylko lobby, jak widać całkiem skuteczne. Niemniej nie wyobrażam sobie wprowadzenia tego typu przepisów - co z rajdami, wyścigami, itp.? KJSy w Ukrainie?
-
Polska pod tym względem jest zawsze hop do przodu, także jest to jak najbardziej prawdopodobne.
-
Mylisz sie, ze Polska, bo i Ukraincy sa niegorsi do takich pomyslow <!-- s;) -->
-
Mi ta ustawa nie grozi . Na takie badziewia to szkoda czasu i pieniedzy . Są inne rzeczy które bardziej ważne <!-- s:) -->
-
co masz na myśli? Jakie badziewia?
-
[quote="TOMUŚ"]Mi ta ustawa nie grozi . Na takie badziewia to szkoda czasu i pieniedzy . Są inne rzeczy które bardziej ważne <!-- s:) -->[/quote]
[quote="dr O."]co masz na myśli? Jakie badziewia?[/quote]
WŁAŚNIE?! :mad:
-
[b]Tomuś[/b] ale pojechałeś :orany: <!-- s:orany: -->
-
dr. O > badziewia = ta ustawa.
Niech se każdy jeździ jak chce ale auto ma być sprawne (nic nie może wisieć , odpadać i głośno huczeć itp.). Resztę tematu musiałbym troszkę upolitycznić czego nie czynię <!-- s:) --> . Bo to że ktoś sobie zmieni felgi na większe to nie jest nic byle żeby nie zagrażało to bezpieczeństwu podróżowania/jazdy.Tak też przy temacie pozostaje ekologia z którą obecnie się walczy to ja bym kleił mandaty/zabranie dowodu rejestracyjnego lub/i prawa jazdy którzy jeżdżą bez katalizatorów i sond lamba oraz dpf. Bo jazda bez tych rzeczy to jest faktycznie zanieczyszczanie środowiska. Drogą rzeczą co bym tępił mocno to montowanie żarówek d2s, d4s, d1s w miejsce żarówek h4, h1, h7 (reflektory soczewkowe). Bo to strasznie oślepia i źle wpływa na zdrowie ludzkie. Co do reszty tuningowych zabawek na razie nie zauważyłem skutków ubocznych.
Drodzy forumiczowie/forumiczki pamiętajcie że najważniejsze jest bezpieczeństwo i myślenie o ewentualnych skutkach różnych dziwnych zachowańMyślę że wytłumaczyłem swoje słowa w dość dobry sposób i każdy z nas rozumie to
-
Sprawa ta zostanie wprowadzona pewnie po cichu, bez większego nagłaśniania tak jak próbuje się w UE przepchnąć wiele innych budzących kontrowersje pomysłów. Pewnie to nie jest perspektywa najbliższych 2-3 lat, ale za kilka kolejnych wszystko możliwe. Ciekawe czy tuningowcy wyjdą wtedy na ulice tak jak w przypadku ACTA <!-- s;) -->
-
[quote="ela_1990"] Ciekawe czy tuningowcy wyjdą wtedy na ulice tak jak w przypadku ACTA <!-- s;) -->[/quote]
Jestem przekonany, że tak by było..