Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Sam się zacząłem ostatnio zastanawiać kiedy LOni widziałem ostatni (i pierwszy) raz i czy była szansa, że nie było widać...
-
Będzie jakiś mały spocik w krk ?
-
15.09 - SCP K-ce Muchowiec.
tam sie dogadać możemy co i gdzie dalej.
-
Czemu zawsze ja nie dale razy jak jest jakiś termin wyznaczony <!-- s:( -->
-
Spokojnie następnym razem może się uda
Pozdrawiam
sid -
Proponuję następnym razem gdzieś bliżej cywilizacji - może w Bonarce? <!-- s:) --> Wiem, że tu dużo ludzi z terenów Huty i północnych osiedli...
-
Moze i ja był bym chętny na spota <!-- s:P -->
-
[quote="krpablo"]Proponuję następnym razem gdzieś bliżej cywilizacji - może w Bonarce?[/quote]
nie wiem gdzie to jest.a pod tym centrum handlowym już nie ??? ( od strony Katowic. )
-
To takie centrum handlowe znajdujące się gdzie indziej niż Krokus . W miarę łatwo dojechać, bo z obwodnicy zjeżdża się na węźle Łagiewniki, potem ok. 2 km dwupasmówką i już <!-- s;) -->.
-
No ja odradzam Bonarke. Dodatkowo nie jest ona bliżej cywilizacji <!-- s:P -->
A co do spotów to wstępnie termin może 6 październik (sobota) ? w Krakowie.
Pozdrawiam
sid -
[quote="anubis"]ja toże odradzam Bonarke, choć zjazd na ręcznym jest boski, Krokus niech pozostanie, ma big parking[/quote]
Zjazd to swoją drogą, ale tam po prostu jest jakoś tak dziwnie <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Bonarka ma conajmniej 2x większy parking. Czemu dziwnie sid?
-
[quote="sid"]
A co do spotów to wstępnie termin może 6 październik (sobota) ? w Krakowie.[/quote]Jestem za <!-- s:) --> .
-
Ustalcie cos jak coś to sie dołacze mi to obojetne gdzie jak bede miał czas i tak sie pojawie <!-- s:) -->
-
Jak były to 07.10 po godzinie 16 to bym był :] <!-- s:] -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 25-09-2012, 15:41[/i] ][/size]
[quote="comfort"]Bonarka ma conajmniej 2x większy parking. Czemu dziwnie sid? :>[/quote]Może i ma ale jak przyjdzie weekend to nie ma gdzie stać ...
-
A może CH Zakopianka koło Cinema ??
-
koledzy z FC organizują spotkanie :
http://fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=183339#p183339<!-- m --> - ktoś chętny ? -
Kurczeeee akurat ta sobota.... , nie dość że mam egzamin to jeszcze jedna impreza mnie już w GOPie omija to teraz druga :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]wstępnie termin może 6 październik (sobota) ? w Krakowie.[/quote]
Jak aktualne???
-
:hyhy: <!-- s:hyhy: --> dołączam do pytania - ? aktualne ?