Ulotka klubowa FCP
-
[b]zawada[/b], słabo szukałeś. Kliknij w migający napis "Zobacz jak zostać klubowiczem".
-
Może zaczniemy ponownie ulotkować FCP ?
Przydadzą nam się nowi klubowicze !Teraz pytanie czy jedziemy na tych ulotkach które są czy zrobimy nowe ?
Jutro sam wydrukuję 50 sztuk i dam pod wycieraczkę. -
Będzie nowy projekt ulotki
Pozdrawiam
sid -
Ostatnio jednego fabiowicza to chciałem zatłuc a nie zapraszać do klubu. Wysiadł na parkingu pod sklepem osiedlowym, wyciągnął zza siedzenia worek ze śmieciami, położył na trawie za autem i usiłował odjechać... niestety mu się nie udało i mimo odgrażania się , że ma wyje*** na monitoring i straż miejską, którą go postraszyłem, worek zabrał.... chamstwo.
-
I weź tu człowieku dogódź każdemu :mur: <!-- s:mur: -->
-
[b]K0_VOITH[/b], wstyd się przyznawać że był to klubowicz.Poza tym popieram to że zwróciłeś uwagę.Dobra postawa tak 3mać. :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="K0_VOITH"]Ostatnio jednego [b]fabiowicza[/b] to chciałem zatłuc a nie zapraszać do klubu.[/quote]
[quote="marcing040381"]K0_VOITH, wstyd się przyznawać że był to [b]klubowicz[/b].[/quote]
Marcin, na szczęście to nie był klubowicz <!-- s;) --> -
[quote="zdono"][quote="K0_VOITH"]Ostatnio jednego [b]fabiowicza[/b] to chciałem zatłuc a nie zapraszać do klubu.[/quote]
[quote="marcing040381"]K0_VOITH, wstyd się przyznawać że był to [b]klubowicz[/b].[/quote]
Marcin, na szczęście to nie był klubowicz <!-- s;) -->[/quote]Nie był nie był... za to miał dziary na rękach i myślał że może zawojować świat.
Żona się trochę bałą, żeby się nie wrócił zemścić na moim pudełku... ale taki świat.A co do ulotek - wiem że działają, sam o zlotach klubu wartburga dowiedziałem się z ulotki.
-
Tak w temacie tego śmiecenia: u mnie na osiedlu jest ten sam problem. Doszło do tego, że musieliśmy we wspólnocie wymóc montaż altanek z kłódkami. I częściowo pomogło - już nie przywożą nam śmieci. Problemem jest natomiast okoliczny plac targowy, który mimo, iż ma własny śmietnik, notorycznie korzysta z naszego. Ktoś życzliwy dorobił klucze do kłódek przekupkom...
A w kwestii ulotek - na okolicznych parkingach stoi nieco Fabek, więc mogę podrukować i powkładać. I w końcu samemu się zapisać, co niedługo uczynię.
-
No właśnie moi Drodzy bo będą banany :offtopic: :ban?: <!-- s;) -->
-
Wszystko martwe <!-- s -->