Dobry!
-
Witam !
Maciek z Piekar Śląskich najprawdopodobniej będę najmłodszy z was ( ledwo 20 w tym roku ) ale mam nadzieję że uda mi się coś pozytywnego wnieść w grono miłośników fabii <!-- s:D -->
aa bym zapomniał moja fabia to czarna perła 1.9tdi
Pozdrawiam! :zdrowko:
-
Witam.. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
PS. Ja tez w tym roku 20.
-
to bedzie nam razniej zdono <!-- s:) -->
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid -
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] ps. a 2.. z przodu to też się liczy? <!-- s;) -->
Zapraszamy do śledzenia tematu spoty i zloty
-
Witaj:) Nie martw się, nie jesteś najmłodszy w tym gronie:) Ale nie chodzi tu o wiek, tylko o zamiłowanie do samochodu, czyż nie?
-
xrolex23 dobrze pisze i witam na FCP :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
ooo tak zamiłowanie do fabi jest ogromne to moje pierwsze własne auto <!-- s:D -->
i wszem i wobec ogłaszam że będę o fabiana dbał najlepiej jak potrafie -
I bardzo dobrze:) Jakieś plany co do niej masz? Jakieś zmiany w niej w najbliższym lub trochę dalszym czasie?
-
pozdrawiam ziomala z mojich stron ( a nie tylko małopalskie :chytry: <!-- s:chytry: --> )
nareszcie ktoś za miedzy
:zdrowko: -
Powitać. Wydaje mi się, że nie tylko Ty jesteś jeden z młodszych na forum. Ja niedawno ukończyłem 'oczko' <!-- s:D -->
-
a powiem ze mam co do niej pewne plany po pierwsze dodac ladna naklejke z napisem FCP <!-- s:) -->
a tak poza tym to narazie sobie odpuszczam jakieś zmiany w wygladzie czy cos, jak mi sie znudzi patrzenie na fabiana w takim stanie w jakim jest to wtedy zaczne myslec co by tu zmienicps. prawie zapomniałbym o swoich bratach za miedzy miło slyszec ze ktos z fcp jest niedaleko
-
Zapraszamy do śledzenie tematu Zloty& Spoty (Katowice , Kraków) <!-- s:) -->
-
Jesli chodzi o wiek top ja tez we wrzesniu dopiro 20 takze bez obaw <!-- s;) --> witaj ;D
-
jak już jesteśmy przy wątku wieku to ciekawe ile ma lat najstarszy forumowicz <!-- s:) -->
-
Wlasnie przyznac sie bez bicia ;D;)
-
witam <!-- s:) -->
-
Witaj na forum[b] FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid