[SPOT] Górny Śląsk (Katowice i okolice)
-
Spotkania w szeroko pojętych Katowicach jak i okolicach.
Pozdrawiam
sid -
W imieniu fabiaclub.pl zapraszam na nasz spot do Katowic
11 stycznia 2015 , godz. 16:00 parking IKEI , dolny poziom w okolicach myjni samochodowej (właściwie to myjnia jest pod RAWĄ ) ale IKEA jest bardziej znana <!-- s;) --> , gdzieś po kwadransie pewnie przniesiemy się na coś ciepłego/zimnego do kawiarni w ikei. -
Jeżeli nic mi nie wypadnie postaram się być <!-- s:) -->
-
[quote="Artur_jaw"]W imieniu fabiaclub.pl zapraszam na nasz spot do Katowic
11 stycznia 2015 , godz. 16:00 parking IKEI , dolny poziom w okolicach myjni samochodowej (właściwie to myjnia jest pod RAWĄ ) ale IKEA jest bardziej znana <!-- s;) --> , gdzieś po kwadransie pewnie przniesiemy się na coś ciepłego/zimnego do kawiarni w ikei.[/quote]
klubowiczem nie jestem, ale w poniedzialek-wtorek odbieram Fabie, ktora dzisiaj kupilem i z checia bym przyjechal jest taka mozliwosc? -
Oczywiście że możesz . Drzwi są otwarte dla Fabiarzy <!-- s:D -->
-
[quote="TOMUŚ"]Oczywiście że możesz . Drzwi są otwarte dla Fabiarzy <!-- s:D -->[/quote]
to miło, jeśli zdaze zarejestrowac Fabianke i zalatwie wszystko to z checia wpadne -
[quote="stasiu"]klubowiczem nie jestem, ale w poniedzialek-wtorek odbieram Fabie, ktora dzisiaj kupilem i z checia bym przyjechal jest taka mozliwosc?[/quote][quote="stasiu"] jeśli zdaze zarejestrowac Fabianke i zalatwie wszystko to z checia wpadne[/quote]
swoją drogą tu też nie jestem klubowiczem <!-- s;) --> ale skoro w pn odbierasz to masz tydzień na załatwinie wszystkiego co może trwać godzinę dwie ... zapraszamy
-
[quote]swoją drogą tu też nie jestem klubowiczem <!-- s;) --> ale skoro w pn odbierasz to masz tydzień na załatwinie wszystkiego co może trwać godzinę dwie ... zapraszamy[/quote]
wiem, ze to jest chwila zalatwiania, tylko teraz ciezko z wolnym w pracy i w jeden dzien po pracy tego wszystkiego nie zalatwie -
Pojawię się z niespodzianką :-).
Pozdrawiam
sid -
no to już 9 samochodów ma się pojawić <!-- s;) --> więc zapowiada się całkiem udany spocik ,
a jeszcze tydzień do niego -
wybiera się ktoś z jaworzna?
-
Kolega ARO z FC będzie z Jaworzna.
-
Fabcia już jest na miejscu właśnie robi się rozrząd i wymieniają się wszystkie filtry i oleje <!-- s:) --> Do zobaczenia 11go
-
Czemu każdy zlot jest koło 16 a nie z rana <!-- s:( -->(
-
Panowie organizatorzy spotu, rozumiem że adres jest taki: aleja Roździeńskiego 97, Katowice ?
Pozdrawiam
sid -
link do myjni <!-- s;) --> [url=http://www.royal-wash.pl]>>LINK<<[/url]
na stronce jest mapka z lokalizacją myjni na parkingu.adres dokładnie taki jak piszesz
-
przepraszam za posta pod postem, ale ...
chciałbym podziękować obecnym za udanego spota
sid niespodzianka udana :super: <!-- s:super: -->i do zobaczenia na kolejnych spotach
-
[b]Sid[/b], pojawił się cennik na F3 kombi
jest rozdzielone : kanapa niedzielona dla wersji HTB, oraz kanapa DZIELONA dla wersji kombi !
:hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
Kapi masz dobrą skape . Na konfiguratorze cennik już był dawno <!-- s:) -->
-
Co powiecie aby zorganizować Spota w Jaworznie lub Chrzanowie?
Jest to na skraju województw, w jaworznie jest parę osób może
kogoś z małopolski udało by się sciągnąć,
przy okazji można założyć wydarzenie na FB i może osoby z poza klubu się zjawią
może powiększy to grono "FCP" :super: <!-- s:super: -->