Witaj na forum Fabia Club Polska

[Galeria] - tylko zdjęcia!

Topic created · 133 Posts · 30646 Views
  • Ale mieliście fajną pogodę :looka: <!-- s:looka: --> No i frekwencja niezła.

• No panowie fotki rewelacja, :hyhy: nawet załapałem się na rolę tatusia 🙂 <!-- s:) --> .

• " Choooodźmy do Mirka " nabiera nowego znaczenia 😛 <!-- s:P -->

Pozdrawiam
    sid

• Ależ Wam się udał dzionek z tego co widzę. Kurde podjechał bym ale byłem tydzień wcześniej w Krakowie....a w ten weekend co był mi nie pasowało. Pozdro dla wszystkich

• [quote="sid"]" Choooodźmy do Mirka " nabiera nowego znaczenia 😛 <!-- s:P -->[/quote]

Taaa[b] Tomku[/b], poczekaj z tym do zlotu w borkach :zdrowko:

• No właśnie 😛 do Mirka było tak blisko i nie poszliśmy do niego ehhh. Następnym razem bijemy do Mirka na chatę :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• O taaakkkk następnym razem na pewno bijemy do Mirka 😉 <!-- s;) -->

• OKI 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="MirekS"]OKI 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

[b]Miruś[/b] chyba sam nie wiesz na co się zgadzasz 😉

• Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu 😉 <!-- s;) --> Pozdro wszystkim

• [quote="fafikoss"]Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu 😉 <!-- s;) --> Pozdro wszystkim[/quote]

... ależ dziękuję bardzo :padam:
    Na następny spocik już się nie wymiguj 😛

• a że się spytam na uboczu pytania: Pomyślałoby się nad jakimś spotem w Brzesku w dniach powielkanocnych do końca kwietnia? Byłbym wtedy zobowiązany, by przyjechać 🙂 Głowniej by mi weekendy przypadały, bo w dniach powszednich mam przygotowania do matury i trudno by mi było wymigać z lekcji 😕 a że frekwencja u mnie niska to nie komentuję 😞 <!-- s:( -->
    To jak, ugadałoby się na takie cosik? 🙂

• [quote="Loni"][quote="fafikoss"]Kurde i frekwencja dopisała i pogoda,ja dopiero wróciłem z trasy o 19.00 i nie zdążyłem do Was dołączyć :mad: Ilona ładny kolorek zacisków masz-jedyny słuszny do czarnego auta ,a i lampy z ledami fiu fiu 😉 <!-- s;) --> Pozdro wszystkim[/quote]

... ależ dziękuję bardzo :padam:
    Na następny spocik już się nie wymiguj 😛 [/quote]

Spoko pojawię się,ale najpierw blacharz musi uporać się z dwoma paskudnymi ogniskami rudej na klapie zaraz pod szybą,kurde woda się tam gdzieś zbiera i zaczęło rdzewieć :mad: Ciekawe czy w innych Fabkach też tak się dzieje... A jak do tej pory moja Fabienne jest cudowna,tylko eksploatacja,a na ,,karku'' już ma 127 tyś.,a to jest jakby już okres ,,menopauzy'' u Fabki hihi,podzespoły eksploatacyjne o ile nie były wcześniej wymieniane powoli przestają pozwalać się ,,eksploatować'' no ,ale to jak w każdym aucie przecież,a powiem Wam,że np. sprzęgło choć powinno już się powoli męczyć - to ja nie czuje żadnych oznak do awarii-wymiany.No tak tylko też zależy jak się auto eksploatuje... Dobra już milczę bo się rozpaplałem jak zwykle...Pozdrawiam All 😄

• Robert,ale wiesz jak to się może skończyć...Że będę musiał wracać do domu później Ikarem,albo taksówką hiehie 😄 <!-- s:D -->

• Następne posty nie na temat będą kasowane !

Pozdrawiam
    sid

• Fotki ze spotu w KRK.

Pozdrawiam
    sid

• Hmmm ja tu żadnych fotek nie widzę :niepewny: <!-- s:niepewny: -->

• Sid no własnie gdzie te foty??? :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->

• Będą najwcześniej jutro, najpóźniej w poniedziałek rano, gdyż albowiem....aparat pożyczyłem 🙂 <!-- s:) -->

Pozdrawiam
    sid

• [quote="sid"]Będą najwcześniej jutro, najpóźniej w poniedziałek rano, gdyż albowiem....aparat pożyczyłem 🙂 <!-- s:) -->[/quote]
    To czekam ze zniecierpliwieniem 😉

Ilu Was było? :hyhy:

Log in to reply