Siemanko ;)
-
Witam wszystkich klubowiczów.
Jestem tu świeżakiem i troszkę sie jeszcze gubię.Mam troszkę doświadczenia na takich forum gdyż byłem kilkuletnim użytkownikiem SFCP Myślę ze pomożecie mi w rozwiązywaniu problemów a i ja będę mógł wam w czymś pomóc <!-- s;) -->
Więc dalej Pierwsza była Skoda Favorit 1.3 60KM,druga była Felicia 1.3 Mpi 68KM (golasek) od nie dawna Fabia 1.4 16v 100KM Elegance nazwana przez kumpli KOZĄ heh
Coś o Sobie hmmm... Z zawodu i z zamiłowania kucharz (czynnie wykonujący zawód) obecnie w związku,lubie pogrzebać przy samochodzie.Lubie dobry film,tuning i posiedzieć przy piwie z Kumplami.
Gdyby coś było nie tak proszę Modów o poprawienie (nie obraże sie)
Pozdrawiam Wszystkich :super: -
Witaj na FCP <!-- s -->
-
Witaj na FCP :hurra: <!-- s:hurra: --> , w gotowaniu jak co też możesz pomóc
-
czesc :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Cześć <!-- s:) -->
-
[b]Lig@[/b], witamy w społeczności FCP...Zdaje się że kolega Zdono ma nowego ziomka ze swojej okolicy...
pozdrawiam -
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
[quote="marcing040381"]Zdaje się że kolega Zdono ma nowego ziomka ze swojej okolicy... [/quote]
Rośniemy w siłę -
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witam <!-- s:) -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
witaj na [b]FCP[/b] :zdrowko: Ładny dorobek tych skodzianek <!-- s:) -->
-
Witamy na [b]FCP[/b] Pasja z kuchnią ta sama, bo tę samą czynność wykonuję obecnie poza granicą a każdy, jak to każdy - lubi coś w swojej Skodzince pomodzić <!-- s:P -->
-
[quote="dr O."]witaj na [b]FCP[/b] :zdrowko: Ładny dorobek tych skodzianek <!-- s:) -->[/quote]
No powoli pnę się w górę,a mój Ojciec to już w ogóle Skodziarz 100 MB,100,120,Favoril i 2x Felicia :rotfl: -
Witaj <!-- s:) -->
-
Witaj na forum [b]Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid