Witaj na forum Fabia Club Polska

SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień

Topic created · 276 Posts · 46127 Views
  • Wobec tego, że się spotykamy na SCP już niedługo bardzo bym prosił [b]Loni[/b] o zabranie kubeczków na które już nie mogę się doczekać a osoby takie jak: [i]Mlodyelek, sid, MirekS[/i] o nagranie mi na płytki kompaktowe lub dvd najfajniejszych zdjęć ze zlotu w Sulejowie - jeśli to oczywiście nie stanowi problemu . Oczywiście za płytki zapłacę jak się zobaczymy :padam: <!-- s:padam: -->

• Siemanko , jeszcze do wczoraj wszystko się układało ale dziś niestety wszystko runęło :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> i z powodów osobistych muszę niestety zrezygnować z mojego udziału w Summer Cars Party.
    Więc proszę o wykreślenie mnie z listy , bilety przekazuje koledze [b]$iemi[/b] , który ma co do nich jakieś Plany 🙂 więc się nie zmarnują.
    Przykro mi że nie zobaczę się z wami bo liczyłem na to , ale niestety takie jest życie 😞
    Pozdrawiam i życzę wam miłej zabawy !!!!
    venomk

• Venomk, venomk, szkoda, wielka szkoda.. 😞 <!-- s:( -->

Czy ktoś wie, jak będą wyglądać wyścigi na 1/4 mili? Dostęp będą mieli wybrani, czy każdy? Bo ja bym chciał Sidowi wyzwanie rzucić 😆

• [quote="zlloty"]
    Czy ktoś wie, jak będą wyglądać wyścigi na 1/4 mili? Dostęp będą mieli wybrani, czy każdy? Bo ja bym chciał Sidowi wyzwanie rzucić :>[/quote]

Uuu venomk :zalamany: <!-- s:zalamany: --> szkoda...

zlloty jak będą wyścigi kosiarek to może wtedy wystartuje 😛 hahaha

Po dość szybkim spocie w Krakowie z Wojtasem, w dość bezpiecznym miejscu, odebrałem bileciki 🙂

Pozdrawiam
    sid

• Uuuuu no wielka szkoda venomk że Was z Kasią nie bedzie 😞 <!-- s:( -->

• [quote="Pulstar"]osoby takie jak: [i]Mlodyelek, sid, MirekS[/i] o nagranie mi na płytki kompaktowe lub dvd najfajniejszych zdjęć ze zlotu w Sulejowie[/quote]

Ok nagram.

• to gdzie i o której sie spotykamy

• [quote="sid"]

zlloty jak będą wyścigi kosiarek to może wtedy wystartuje 😛 <!-- s:P --> hahaha
    [/quote]

Kosiarki to są trzycylindrowe, my mamy legendarne eMPeTrzy.. tfiu, eMPeI!

• Siemka!!! Dawno mnie nie było,ale już jestem i piszę. 😉 <!-- s;) -->
    Ps. Pulstar!!! Płytkę ci nagram z czystą przyjemnością.Pozdrawiamy Basię.
    Nie było mnie dłuższą chwilkę,bo Karolcie miałem szpitalu przez tydzień,ale jest wszystko w porządku.Więc mogę spokojnie siąść na forum i pisać :hurra:
    To o której ten wyjazd???

• A ja sobie z przyjemnością pozgrywałbym te płytki na lapka 🙂 Jeżeli pozwolicie koledzy 🙂 <!-- s:) -->

• [b]Mlodyelek[/b] masz bilety ??

• siema wszystkim, ten wypad to jest w sobotę czy niedzielę ???

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 20-09-2011, 15:53[/i] ][/size]
    Już doczytałem, w sobotę to się piszemy z żonką 🙂 <!-- s:) --> ma ktoś wolne bilety?? widziałem,że sid coś pisał, że może komuś kopsnąć. I jeszcze o której wyjazd planujecie ?? może manii byś razem wystartował z nami, bo my prawdopodobnie z Zatora będziemy startować. !!!

• [b]pluszak[/b], wsadz za przednia szybe kartke A4 z napisaem Fabia Club Polska i bedziesz mogl po nizszych cenach tj 15 zeta za auto i siebie i 10 zeta za pasazera

• dzięki za wsparcie, tak zrobię i się będziemy widzieć na SCP

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 20-09-2011, 16:05[/i] ][/size]
    wojtas, pisałem do Loni aby zabrała kubeczki fabii - dzięki

• Siemi biletów nie mam bo Sid ma wszystkie . A czemu pytasz?? 😉 <!-- s;) -->

• spoko Elek, na miejscu sobie zakupię, myślałem że ktoś zrezygnował i są jakieś wolne bilety;

• Nasze bilety są bezpieczne u Sida 🙂 <!-- s:) -->

• [b]sid[/b] otrzymal bilety ode mnie w 1 z bezpieczniejszych miejsc w KR 🙂 <!-- s:) -->

• To że bilety można kupić po cenie promocyjnej to wiadomo, nie wiem tylko jak z wjazdem na sektor czy będzie miejsce. Chyba że za venomk'a :niepewny: <!-- s:niepewny: --> ?

Pozdrawiam
    sid

• Myślę, że czas dokonać jakiś ustaleń, kto o której jedzie.

Proponuję jechać z Krakowa i okolic w dwóch grupach.

Pierwsza grupa pod przewodem Sida jedzie tak, by dojechać na 8 rano z biletami. (start 7:45 z Krakowa)

Druga grupa wedle uznania, najlepiej żeby dojechać na 10-10:30 (start o 9 z Krakowa).

Miejscem spotkania może być parking przy Volvo na skrzyżowaniu Opolskiej i Łokietka.

Może być?

Log in to reply