Witaj na forum Fabia Club Polska

SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień

Topic created · 276 Posts · 46127 Views
  • I wiem już wszystko.

Jako że ja rezerwowałem to ja muszę kupić bilety.

Bilet kierowca + pojazd = 15zł
    Bilet dla pasażerki/a = 10 zł

Zapytałem się Prezesostwa jak rozwiążemy sprawy finansowe czy wpłacamy wszystko na konto klubowe i potem z niego przelewamy pieniążki czy na moje i ja już dalej sprawę prowadzę. Póki nie mam odpowiedzi od Wojtasa proszę nic jeszcze nie wpłacać 🙂

Pozdrawiam
    sid

• [quote="enemik"]maniiego nie bedzie to bede po jego terytorium grasował [/quote]

wpadlbys na jakie piffko kiedy przjazdem...

[b]sid[/b] dobra robota!!!!!

• Uwaga Uwaga, po rozmowach wagi klubowej 😄 <!-- s:D --> Pieniążki trzeba wpłacać na konto klubowe. W tytule przelewu proszę podać nick + dopisek osoba towarzysząca ( jak jest ) oraz dopisek SCP 🙂

[center][color=#0000FF][b][i]Numer konta klubowego FCP: [/i][/b]

Wojtek Kaźmierczak
    ul.Wiślana 25
    78-200 Białogard

50-1020-5558-1111-1397-1400-0015 [/color][/center]

Pozdrawiam
    sid

• [b]sid[/b] trochę namieszałem :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
    już w zeszłym tygodniu zamówiłem bilety dla mnie dziewczyny i koleżki.
    Myślałem ze bilety kupujemy indywidualnie pomimo zarezerwowanego sektora

• [quote="Siemi"][b]sid[/b] trochę namieszałem :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
    już w zeszłym tygodniu zamówiłem bilety dla mnie dziewczyny i koleżki.
    Myślałem ze bilety kupujemy indywidualnie pomimo zarezerwowanego sektora[/quote]

Aż tak bardzo nie namieszałeś 😛 Ważne że masz bilet 🙂

Pozdrawiam
    sid

• ok czyli po prostu zamawiajcie bilety o moja paczkę mniej czyli 3 mam+ wjazd

• [b]sid[/b] Jedno pytanko jak bedzie wyglądał odbiór biletu jak prześle kase na konto klubowe :?: <!-- s:?: -->

• [b]Scobel89[/b], ja pojade i je odbiore, bede rozdawal przed wjazdem ... spotkamy sie o ustalonej porze i rozdam przed impreza

• Mój przelew właśnie poszedł.

• A mój przelew pofrunął 😄 jako drugi :super: <!-- s:super: -->

• mój przelew też poszedł 🙂 <!-- s:) -->

• dziś przyszły bileciki do mnie 😄 <!-- s:D -->

• Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o wpłaty tak do soboty włącznie 🙂

Pozdrawiam
    sid

• Przelew został już zrealizowany :super: <!-- s:super: -->

• Właśnie wysłał i ja przelew 🙂 :padam: <!-- s:padam: -->
    Pozdrowionka :hyhy:
    venomk

• [quote="SCP"]WAŻNA INFORMACJA DLA KLUBÓW MOTORYZACYJNYCH:
    Z dniem jutrzejszym tj. 10 WRZEŚNIA kończymy możliwość rezerwacji sektorów dla klubów na imprezę Mobil1 Summer Cars Party !!!
    Macie czas do jutra -tylko do godziny17:00 !!! Zapraszamy 🙂 <!-- s:) --> /Anja[/quote]

Prosiłbym w takim razie do max 15:00 w sobote 10.09.2011 wpłacić pieniążki na konto 🙂

Pozdrawiam
    sid

• Mój przelew poszedł dziś rano. Nie wiem kiedy będzie zaksięgowany na koncie klubowym więc proszę o wyrozumiałość

• No i kupa Drodzy mili.... do 17:00 mieliśmy czas rejestracji a ja nie dostałem pieniążków na zakup biletów ( z konta klubowego ), próbuję wynegocjować przedłużenie terminu zapłaty u organizatorów.

Pozdrawiam
    sid

• Mam nadzieje że udało mi się opanować sytuację, zapłaciłem za wszystkie miejsca z listy z własnych środków 😉 <!-- s;) -->

Przelewy poszły, informacje do organizatorów. Czekam na odpowiedź - bądźmy w dobrej myśli że jeszcze pomimo poślizgu nas przyjmą 🙂 Jak tylko dostane odpowiedź od organizatorów powiadomię Was 🙂

Lista :

1. Wojtas
    2. Loni
    3. Manii + Dorotka
    4. Elek + Karolcia
    5. szturmanKRK + żona
    6. sid + osoba towarzysząca
    7. MirekS + Donia
    8. zlloty
    9. DJ MŁODY
    10. Scobel89
    11. Pulstar + Barbara
    12. Venomk + Kasia
    13. Cysiu + osoba towarzysząca

$iemi z racji że już ma bileciki nie jest wzięty pod uwagę biletów, natomiast jest wzięty pod uwagę na na wjazd do sektoru FCP 🙂

Pozdrawiam
    sid

• Mam nadzieje ze to osoby ktore zadeklarowaly sie byc i prosily o zakup biletow i byly swiadome kosztow zjawia sie na zlocie i odbiora bilety.

[b]sid[/b], dzieki za zalatwienie sprawy :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

Log in to reply