Witaj na forum Fabia Club Polska

SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień

Topic created · 276 Posts · 46127 Views
  • Dopisuje się do listy 🙂 <!-- s:) --> Sprawdziłem w grafiku jak pracuje, w ten dzień wypada mi nocka. Jak do tego czasu się nic nie zmieni to bede w 100%

1. Wojtas
    2. Loni
    3. Manii + Dorotka
    4. Elek + Karolcia
    5. szturmanKRK
    6. Bagsiu
    7. sid
    8. MirekS + Donia
    9. ??? zlloty
    10. $iemi
    11. DJ MŁODY :?: mam nadzieje że mi nic nie wypadnie :kwasny:
    12. Scobel89
  • ktos robi rezerwacje ??

• I jest lipa;( ze mna;( 24 września mam egazmin na Agh w Krakowie i nie wiem jeszcze na ktora godzine on jest;(

1. Wojtas
    2. Loni
    3. Manii + Dorotka
    4. Elek + Karolcia
    5. szturmanKRK
    6. Bagsiu
    7. sid
    8. MirekS + Donia
    9. ??? zlloty
    10. $iemi
    11. DJ MŁODY :?: mam nadzieje że mi nic nie wypadnie :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
    12. Scobel89
    13. Pulstar + Barbara
    1. Wojtas
    2. Loni
    3. Manii + Dorotka
    4. Elek + Karolcia
    5. szturmanKRK
    6. Bagsiu
    7. sid
    8. MirekS + Donia
    9. ??? zlloty
    10. $iemi + $yska + Maya
    11. DJ MŁODY :?: mam nadzieje że mi nic nie wypadnie :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
    12. Scobel89
    13. Pulstar + Barbara
    14. Venomk + Kasia
  • [quote="Siemi"][/quote]

A ty Urwisie :szok: , tak mnie wpisać , no i teraz nie mam wyjścia musimy jechać :padam: <!-- s:padam: -->
    Wpisał bym się sam 🙂 ale dzięki

1. Wojtas
    2. Loni
    3. Manii + Dorotka
    4. Elek + Karolcia
    5. szturmanKRK
    6. sid
    7. MirekS + Donia
    8. ??? zlloty
    9. $iemi + $yska + Maya
    10. DJ MŁODY :?: mam nadzieje że mi nic nie wypadnie :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
    11. Scobel89
    12. Pulstar + Barbara
    13. Venomk + Kasia

Rezerwacje miejsca dla klubu robię Ja przez formularz na stronie SCP 😛

Pozdrawiam
    sid

• [b]sid[/b] jak już zaklepiesz daj znać 😄 <!-- s:D -->

[b]venomk[/b] jak nie chcesz nie musisz jechać a Katarzynę i tak zabierzemy 😛

• Dzisiaj około 2 w nocy będę rezerwował miejsca 🙂

Pozdrawiam
    sid

• [b]sid Ty[/b] to masz naprawdę kłopoty z snem ... :-), a przyjęło się, że tylko starsi ludzie po nocach nie śpią.

• [quote="Siemi"]
    [b]venomk[/b] jak nie chcesz nie musisz jechać a Katarzynę i tak zabierzemy 😛 <!-- s:P -->[/quote]

[b]$iemi[/b] - a ja Kasi samej nie puszczę 😛 :cwaniak: .

[b]sid [/b] ty to masz zdrowie druga w nocy , jakbyś potrzebował pomocy to chętnie pomożemy 🙂

• UWAGA UWAGA

Zarejestrowałem klubik 13 samochodów + 8 pasażerów ( osób pieszych - może ja też z kimś przyjadę ).

[quote="Summer Cars Party 2011"]Witam,
    Potwierdzamy złożenie rezerwacji na SCP 2011.

Proszę czekac na informacje dotyczące dalszej procedury rejestracji.

W razie braku kontaktu (do 3dni) prosimy o maila pod adres:
    <a href="mailto:sylwia@extomusic.com">sylwia@extomusic.com</a><!-- e --> lub kontakt pod numerem telefonu:
    883 200 202 Sylwia Andrzejewska.

Dziękujemy
    Do zobaczenia na Muchowcu 24 września[/quote]

Czekam na kolejne informacje od nich 🙂

Pozdrawiam
    sid

• MirekS - zaczynam podejrzewać że jestem nietoperzem 😄 <!-- s:D -->
    venomk - jak będę coś wiedział więcej chętnie poproszę o pomoc 😄

Pozdrawiam
    sid

• Zupełnie zapomniałem o tym zlocie i dopiero dzisiaj dopatrzyłem się, że zrobiliście rezerwacje. Dałoby radę jeszcze mnie dopisać, żebym też miał rezerwację??

• [b]Cysiu[/b] nie ma problemu zadzwonię do nich jutro i jeszcze Cię dopiszemy, sam czy z osobą towarzyszącą ?

[b]anubis[/b] O to też będę pytał. Wiadomo że wjazd jest płatny i to nie ulga wątpliwości, natomiast jeżeli chcesz jechać to te parę groszy na wjazd trzeba dać. Ale jak będę do nich jutro dzwonił to dopytam o wszystkie szczegóły i Wam przekażę 🙂

Pozdrawiam
    sid

• Pojadę z osobą towarzyszącą 🙂 Także jeżeli można to proszę o dopisanie mnie 🙂 <!-- s:) -->

• ja oczywiście też jadę z osobą towarzyszącą (żonką), jak już pisałem we wcześniejszych postach 🙂 i mam nadzieje że nic mi do tego czasu nie wypadnie bo wrzesień to u mnie miesiąc imprez rodzinnych (urodziny, itp) 😉 <!-- s;) -->

• [quote="szturmanKRK"]ja oczywiście też jadę z osobą towarzyszącą (żonką), jak już pisałem we wcześniejszych postach 🙂 i mam nadzieje że nic mi do tego czasu nie wypadnie bo wrzesień to u mnie miesiąc imprez rodzinnych (urodziny, itp) 😉 <!-- s;) -->[/quote]

Ooo widzisz, to żonce też domówimy miejsca bo na ostatniej liście jej nie było 😉

Pozdrawiam
    sid

• Tak wygląda lista ponownie wysłana do organizatora, do wieczorka powinienem otrzymać maila z dalszymi instrukcjami co/jak i kiedy 🙂

1. Wojtas
    2. Loni
    3. Manii + Dorotka
    4. Elek + Karolcia
    5. szturmanKRK + żona
    6. sid + osoba towarzysząca
    7. MirekS + Donia
    8. ??? zlloty
    9. $iemi + $yska + Maya
    10. DJ MŁODY mam nadzieje że mi nic nie wypadnie
    11. Scobel89
    12. Pulstar + Barbara
    13. Venomk + Kasia
    14. Cysiu + osoba towarzysząca

Pozdrawiam
    sid

• ja niestety ni emoge jechać

ps. [b]manii[/b]ego nie bedzie to bede po jego terytorium grasował 😄 😄 😛 <!-- s:P -->

Log in to reply