Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="djczas"]moze spota zrobic w katosach co wy nato na targach[/quote]
.... a kiedy te teragi? <!-- s:) -->
-
ja powinienem przyjechać chociaż na chwila.
-
[b]Loni[/b], 8 października <!-- s:P -->
-
Ja z mila checia bym sie wybral do katowic, ale nie mam na paliwko. Mirek do poludnia jest chyba wtedy w pracy wiec tez by nie jechal.
Nie wiem czy trybek by jechal. Malo czasu, zobaczymy jak to sie rozwienie. -
[quote="Zygus"]Mirek do poludnia jest chyba wtedy w pracy wiec tez by nie jechal.
[/quote]Ja jestem dostępny od 15 <!-- s:) -->
-
mieszacie i mieszacie moze ktoś cos konkretnego zapoda na tym forum :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
-
[quote="MŁODY"]mieszacie i mieszacie moze ktoś cos konkretnego zapoda na tym forum :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->[/quote]
Qrwa 15:00 Kraków pod Ikeom,i nic mi nie zmieniać :cisza: :cisza: :cisza: :cisza: :cisza:
-
Nic nie mieszamy, ustalone jest to co bylo. Gdyby bylo wieksze zaineresowanie, to wtedy moglibysmy rozwazyc katowice. Ale wydaje mi sie ze za malo czasu pozostalo by zmieniac
-
Bardzo chętnie pojechałbym (z Zygusie i Mireczkim <!-- s:P -->) do Katowic, ale mam troszke nauki i nie za bardzo mi pasuje. i zgadzam sie ze lepiej nie mieszac...
-
Oki to zostaje tak jak bylo :super: partyjka w kregle w Krakowie <!-- s -->
-
patrzcie jak to NASZA PANI w-ce PREZES szefuje <!-- s -->
-
[quote="MŁODY"]patrzcie jak to NASZA PANI w-ce PREZES szefuje <!-- s -->[/quote]
... zadne szefowanie poprostu moj glos idzie za wiekszoscia
-
[quote="MŁODY"]patrzcie jak to NASZA PANI w-ce PREZES szefuje <!-- s -->[/quote]
[b]Mlody[/b] zazdroscisz ze Ty nie jestes PANIA W-CE PREZES
-
[quote="Wojtas"][quote="MŁODY"]patrzcie jak to NASZA PANI w-ce PREZES szefuje <!-- s -->[/quote]
[b]Mlody[/b] zazdroscisz ze Ty nie jestes PANIA W-CE PREZES [/quote]
NIE :rozpacz:
bardzo mi sie to podoba ze ktoś w końcu " tupną nogą "
-
Nikt tam noga nie tupna <!-- s:( -->
A ja tam zadna Pania w-ce prezes nie jestem tylko skromnym moderatorem
-
A ja niestety nie przyjadę chociaż bym bardzo chciał, bo po 1-sze rozbiłem mój [b]SKARB[/b] :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> , a po drugie mam zajęcia do 16 na uczelni!!!
-
No to panie i panowie do zobaczenia jutro o 15 <!-- s:) -->
-
Czekam na was przed IKEOM,i nie czarować ze kieryś mo szkoła do czwortej to niech przyjedzie po szkole bo skoro kto ś moge przejechać 130 km to miejscowi tyż mogom przyjechać.-BEZ SCIEMY.
-
Dokladnie, w Plazie bedziemy siedziec z 2 godziniy na pewno. Zarezerwowalem tor na 15.30 na 2 godz. Wiec do 17.30 bedziemy na pewno, ale pewnie i tak bedziemy siedziec troche dluzej. Takze zapraszam wswzytskich po pracy, szkoly itp
-
dobra, to my jedziemy już:) połazić sobie jeszcze troche po Krakowie, bo pogoda dziś super:) do zobaczenia pod IKEA o 15 <!-- s -->