Spot Katowice / Kraków i okolice
-
ja tez na 100% wkoncu musi byc ten pierwszy raz <!-- s:D -->
-
No wlasnei moze ktos jeszcze nas z nienacka zaskoczy swoja wizyta, w koncu reklama caly czas jest na stronie i ulotki sa. Trzeba miec nadzieje
-
No ja bede na 100% <!-- s:D -->
-
No i juz po spocie. Atmosfera byla mila, na tyle ile mogla byc mila w tak ciezkich chwilach.
Wojtas zdjecia ci przesle na mejla jeszcze dzis wieczorem. -
[quote="zygus"]No i juz po spocie. Atmosfera byla mila, na tyle ile mogla byc mila w tak ciezkich chwilach.
Wojtas zdjecia ci przesle na mejla jeszcze dzis wieczorem.[/quote]ok..czekam
-
Zdjęcia zaraz wysyłam, szkoda, że nas więcej nie było <!-- s:) -->
-
a mi to nie działa chodziaz robie co w instrukcji napisane
można to zobaczyc gdzie indziej <!-- s:D -->
-
mi też to nie działa. MŁODY czarowiniku komputera jak to zrobiłeś innym sposobem :?: :?: <!-- s:?: -->
-
Mi tam dziala <!-- s:P --> ..Kraft ...te fotki sa to wszytskie fotki ktore robiliscie czy tylko Twoje ??
-
dobra juz rozkminiłem , dzieki
-
[quote="Kraft"]Tylko moje. Jeszcze byly dwa aparaty[/quote]
Mam Twoje i od MirkaS....pewnie jeszcze Zygus mi podesle ...mam zajecie na wieczor ssac fotki filmik juz mam <!-- s:D -->
-
[quote="Kraft"]A moglbys te ich zdjecia tez tak hostnac jak ja??
Bo nie sadze zebys wszystkie na stronke wrzucal a ja bym chetnie wszystkie zobaczyl <!-- s:) -->[/quote]na serverze mamy wyqpione 5 GB, takze beda wszystkie :twisted:
-
ja juz swoje zdjecia wojtasowi przekazalem takze nei dlugo beda na stronce, mam nadzieje <!-- s:D -->
-
[quote="zygus"]ja juz swoje zdjecia wojtasowi przekazalem takze nei dlugo beda na stronce, mam nadzieje <!-- s:D -->[/quote]
beda jak najszybciej sie da w tym tygodniu napewno szkoda ze tylko filmik jest taki krotki i bez dzwieq
-
Ja nie mam zadnego dzwieq <!-- s:/ -->
-
No ja mialem miec kamerke, ale szwagier zapomnial jej wziasc dla mnie.
Na nastepne spoty juz napewno bede pozycal od niego to bedzimy filmiki krecic -
To bedzie Blair Witch Project 3 :mrgreen: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
U mnie jest z dzwiekiem, tzn ledwo co slychac nasza rozmowe, ale jest
-
ja tez mam z dźwiekiem, moze Wojtas miałes wyłączone głośniki <!-- s:P -->
-
U mojego taty na kompie nie bylo dzwieq a u mnie nie chodzi bo brak kodeka <!-- s:/ --> .... mam w tym tygodniu problem z netem na stancji dlatego moze sie troszq opznic umieszczenie fotek na stronie..sorry