Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Więc jak spotykamy się w niedzielę, miejsce tradycyjnie ikea, godzina jaka :?: , myślę, że 15 byłaby oki, ja przynajmniej wcześniej nie dam rady bo dyżur mam. Może jakby była pogoda to jakiś grillek :?: <!-- s:?: -->
-
Mysle ze 15 jest oki. JAk bedzie ladnie to mozna na grilla, a jak nie bardzo to do plazy, mozna bedzi epograc w kulki i posiedziec i pogadac
-
Więc jest wybór plaza lub grill jeśli chodzi o to drugie proponuję piaskową skałę gdzie byłem już z [b]Młodym i Zygusem[/b]
-
jezeli juz mamy sie spotkać w Krakowie to proponuje gdzies na dolnym parkingu Super Marketu gdy nie bedzie pogody , poogladamy autka , póżniej gdzieś do knajpki coś ciepłego lub zimnego ....................... a z reszta wszystko mi jedno i
przestancie juz BIADOLIĆ !!!
-
[quote="MŁODY"]jezeli juz mamy sie spotkać w Krakowie to proponuje gdzies na dolnym parkingu Super Marketu gdy nie bedzie pogody , poogladamy autka , póżniej gdzieś do knajpki coś ciepłego lub zimnego ....................... a z reszta wszystko mi jedno i
przestancie juz BIADOLIĆ !!![/quote]
racja
-
No wlasnie wszystko zalezy od pogody. Jesli bedzi eladnie to spotkamy sie przy grillu, jesli nie ladnie lub nie pewnie to posiedzimy gdzies w knajpce. Wszystko sie okaze blizej terminu spotu
-
Czy ktoś się melduje z maleństwem :?: <!-- s:?: -->
-
w takim razie spotykamy sie 8.10(niedziela) w Krakowie .. proponuje niezaleznie od pogody spotkac sie w podziemiach Plazy i pojsc na kregle .. z racji tego ze nawet jesli pogoda bedzie ladna to szybko juz zapada zmrok a co gorsza robi sie zimno a partyjka w kregle byla by sam raz .. teraz tylko dogadac godzine .. <!-- s:) -->
-
oczywiście wstępnie również zgłaszam swą obecność:)
-
Myślę ze uda mi sie w tym dniu zaszczycic klubowe zacne grono swoja skromna osoba :luka: <!-- s:luka: -->
-
[quote="mackom1"]Witam wszystkich klubowiczow, na forum jestem nowy mam nadzieje ze bedzie mozna sie jakos spotkac.Pozdrawiam wszystkich narqa[/quote]
... oczywiscie witamy serdecznie na forum a co do spociku moze uda sie cos zorganizowac <!-- s:) -->
-
Dzieki za info ale niestety i tak nie bede mogl wpas prawdopodobnie przez 3 najblizesze miesiace nie bedzie mnie wogole w polsce mam nadzieje tylko ze jak przyjade to cos bedzie <!-- s;) --> pozdrawiam
-
Tydzien do spociku juz tylko zostal. Odkladac panie i panowie kaske na paliwo i przyjezdzac <!-- s -->
-
znalazł sie mądrala z KR .......
-
[quote="Zygus"]Odkladac panie i panowie kaske na paliwo i przyjezdzac <!-- s -->[/quote]
Ja już odkładam [b]Zyguś[/b] :rotfl:
-
Ja tez w zasadzie mam juz odlozone. Na paliwo wystarczy, teraz odkladam na partie kregli. <!-- s:D -->
-
ja juz mam odlozone na piwko <!-- s:) -->
-
Moj wyjazd stanal pod znakiem zapytania <!-- s:( --> Jak zwykle brakuje zdrowia i drugiej osoby.. eh zalamka..
-
[quote="wolfmk"]Moj wyjazd stanal pod znakiem zapytania <!-- s:( --> Jak zwykle brakuje zdrowia i drugiej osoby.. eh zalamka..[/quote]
[b]Wolfik[/b] wierzymy w Ciebie napewno Ci sie uda :super: 3mamy kciuki
Ps. [b]Wojtas[/b] Ty z tym :zdrowko: to chyba masz za dobrze jeden
-
moze spota zrobic w katosach co wy nato na targach