Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja chwilowo ze spotów jest wyłączony z racji prowadzonych modyfikacji <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Jakby się udało zebrać parę osób to ja mógłbym jechać.
-
[quote="sid"]Ja chwilowo ze spotów jest wyłączony z racji prowadzonych modyfikacji <!-- s:D -->[/quote]
Sid zgarnac cie z Krakowa ? tylo mów skąd :] albo MPK nie no serio jak cos to moge podskoczyc pod Ciebie
no ja wlasnie też bym się jakos wybrał
-
Ja w pracy będę.
-
trzeba sięzgadać normalnei na niedziele lub sobote popoludniem tak jak to zawsze bywalo
-
A jak będzie z tym spotem jutro? Jedzie ktoś?
-
powiem tak jak nie będzie bardzo zasypane to ja jadę a jak będzie sypało jak teraz to niestety nie jadę bo to jest jakaś masakra po co ta zima wraca ............. :cenzura: :cenzura: :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
-
to tam sypie ?? ja jestem w gliwicach i tutaj nic
-
[quote="wroni"]to tam sypie ?? ja jestem w gliwicach i tutaj nic[/quote] u mnie na wsi(bibice) zaspy są już powyżej kostek dzwoniłem do rodziców i w KrK to samo nap..... śniegiem że aż niemiło
-
To co wybiera się ktoś od nas do Kryspinowa?
-
Jak Spot będzie w okolicach Żor to na pewno się zjawię <!-- s;) -->
-
[quote="enemik"][quote="wroni"]to tam sypie ?? ja jestem w gliwicach i tutaj nic[/quote] u mnie na wsi(bibice) zaspy są już powyżej kostek dzwoniłem do rodziców i w KrK to samo nap..... śniegiem że aż niemiło[/quote]
No nie! enemik ty jestes z Bibic?!!!!!
Qrcze, to my sie może znamy?
Wszystkie wakacje i swieta w dzieciństwie tam przesiedziałem <!-- s:D -->Jesteś z "górnych" (przy drodze) czy "dolnych" (przy kościele)?
-
jak przyjdzie lepsze ocieplenie proponuję jakiś spocik pod M1 w Zabrzu i wyścigi na gokartach, mają fajne 270cc a później na jaką kawę albo cole <!-- s:D -->
-
jestem chętny,dobry pomysł <!-- s -->
-
jak pozwolicie wpadne też na spocik moją fibi moze naciagne znajomą i weźmie swoja wszystko zależy tylko kiedy (praca, rodzina) <!-- s:) -->
-
Panowie i Panie może ten weekend ??
-
na FC jest mowa o sobocie w kato ? chętni ??
-
Może jakiś spot w najbliższym czasie?
-
wstępnie piszę się na przyszłą niedzielę na spot w Zabrzu lub Katowicach bo ta była pracująca <!-- s:/ -->
-
Zastanawiam się co by nie ruszyć gablotą na jakiś spocik właśnie <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid