Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

5 września (Niedziela), parking pod Reale/Krokusem na Bora-Komorowskiego bliżej stacji BP godzina 15 ? - sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik
- Zygus
- Anielin
 Proszę się dopisywać dalej  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="wolfmk"]Moja propozycja - załóżcie nowy temat z terminem i miejscem spotkania.[/quote] zrobione    <!-- s <!-- s --> -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Mam nadzieję że i ja dam radę  ps. Miruś mam coś dla Ciebie już od czerwca czeka ps. Miruś mam coś dla Ciebie już od czerwca czeka <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Planowo z soboty na niedzielę będę wracał z Gdańska - jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to się zjawię. 
- 

- sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik
- Zygus
- Anielin
 ??? 7. Loni & Wojtas
 ??? 8. zlloty
 Trochę by nas było  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

- sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik
- Zygus
- Anielin
 ??? 7. Loni & Wojtas
 ??? 8. zlloty
 ??? 9. kapi

- 

- sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik
- Zygus
- Anielin
 ??? 7. Loni & Wojtas
 ??? 8. zlloty
 ??? 9. kapi
 ???10. nicram

- 

- sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik
- Zygus
- Anielin
 ??? 7. Loni & Wojtas
 ??? 8. zlloty
 ??? 9. kapi
 ???10. nicram
- manii & dj

- 

- sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik ????? zapowiada się wyjazd rodzinny ale postaram się chociaż na chwile wpaść
- Zygus
- Anielin
 ??? 7. Loni & Wojtas
 ??? 8. zlloty
 ??? 9. kapi
 ???10. nicram
- manii & dj

- 

Namiary GPS ( 50.086861,19.984129 ). Pozdrawiam 
 sid
- 

- sid
- szturmanKRK
- MirekS
- enemik ????? zapowiada się wyjazd rodzinny ale postaram się chociaż na chwile wpaść
- Zygus
- Anielin
 ??? 7. Loni & Wojtas
 ??? 8. zlloty
 ??? 9. kapi -------- no niestety, mam trase w "drugą stronę" ... może następnym razem...
 ???10. nicram
- manii & dj

- 

powinienem byc na 99% ale nie bijcie jak by coś sie zmieniło 
- 

Przepraszam wszystkich, ale niestety nie pojawię się jutro pod krokusem, pojawiły się niestety poważne sprawy osobiste  , ale życzę wszystkim udanej imprezki, następnym razem nie zawiodę , ale życzę wszystkim udanej imprezki, następnym razem nie zawiodę <!-- s;) --> . <!-- s;) --> .
- 

Było nas wielu  Dzięki za przybycie i poznanie Dzięki za przybycie i poznanie <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Trochę miejsca zajęliśmy  hehe hehe ja też dziękuje za poznanie ja też dziękuje za poznanie <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

dzięki za spotkanie no miejsca mało co nie brakło a szyje jak wyćwiczone          <!-- s:P --> <!-- s:P -->a teraz tak [b]Zygus[/b] i[b] Anielin [/b] usprawiedliwienia najlepiej od lekarza              za to dla zllotego    :zdrowko:   bo mimo wszystko dotarł za to dla zllotego    :zdrowko:   bo mimo wszystko dotarł   to i 2 moje fotki [img]http://images38.fotosik.pl/332/1168a1bb8f6adc2amed.jpg[/img] [img]http://images39.fotosik.pl/332/26b072db0d7cf851med.jpg[/img] zlloty 
 manii
 szturmanKRK
 siddzięki za przybycie reszta niech żałuje    
- 

Pod przewodnictwem enemika zrobiliśmy nawet zajęcia ruchowo-rozgrzewające  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

my dopiero tera dotarli po spociku ale impreza... ale wesolo bylo dzieki wszystkim... :dyskusja: <!-- s:dyskusja: --> 
 dawno tyle karkiem sie nie ukrecilem :rotfl:a fabki.. niezłe kociaki :hyhy: 
- 

muszę przyznać że wyćwiczyłem dzisiaj szyję  a na następny spot trzeba zabrać grilla, krzesła i darmową kiełbachę a na następny spot trzeba zabrać grilla, krzesła i darmową kiełbachę <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[quote="szturmanKRK"]muszę przyznać że wyćwiczyłem dzisiaj szyję  a na następny spot trzeba zabrać grilla, krzesła i darmową kiełbachę a na następny spot trzeba zabrać grilla, krzesła i darmową kiełbachę <!-- s:P -->[/quote] <!-- s:P -->[/quote]A trochę fabianek śmigało w około  Pozdrawiam 
 sid