Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

20,21,22 czerwca planuje odwiedzic Wasze Miasto. Moze jakis maly spocik z okazji odwiedzin kolegi z 3miasta?  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Niestety  <!-- s:( --> nie dotarłem, a wycofałem się prawie spod drzwi - sprawy rodzinne. <!-- s:( --> nie dotarłem, a wycofałem się prawie spod drzwi - sprawy rodzinne.
- 

[b]KrzysiekGdynia[/b], bedziesz w krk już to kto wie, może się zmobilizujemy  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Ja z koleji na początku sierpnia będę we Władysławowie.
- 

bylismy....... i pomimo tego ze na hali nic ciekawego nie bylo to na pasie na czyzynach duzooo sie dzialo... 
 fotki w galeriii do nastepnego....  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Moze 2 sieprnia zrobimy jakis maly spot w Katowicach lub w Krakowie (to juz jak sie dogadmy w dalszych postach), my (ja i Loni) bedziemy wtedy w Polsce to mozemy sie spotkac. Miejsce obojotne (Katowice lub Krakow)  <!-- s:P --> mozemy np pojechac na kregle (ciezko wtrafic u nas w pogode) ? <!-- s:P --> mozemy np pojechac na kregle (ciezko wtrafic u nas w pogode) ?
- 

pożyjemy zobaczymy, do sierpnia jeszcze daleko  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 ale my z basią chętnie was zobaczymy
- 

fajnie bedzie zobaczyc polskich angoli  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Młody z nas tacy angole jak z Ciebie chinczyk  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Ehhh jak ja się za Wami stęskniłam :rozpacz: nawet czasu nie mam żeby do Was na forum zaglądać  może uda się Nam spotkać   :]   ps.[b] Miruś[/b] pamiętam o podłokietniku dla Ciebie może uda się Nam spotkać   :]   ps.[b] Miruś[/b] pamiętam o podłokietniku dla Ciebie <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Cześć. Ja jak najbardziej postaram się pojawić, długooo się nie widzieliśmy, a [b]Was[/b] w polsce tak mało. 
 [b]Loneczko[/b] spoko nie spieszy się <!-- s;) --> . <!-- s;) --> .
- 

No jak tam planujemy coś :?: <!-- s:?: --> 
- 

[url=http://fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=95376&sid=11f4ae9e3edc4471b21b5064c52a28cb#95376]Szczegóły - Spotkanie pod GO Sport na 3-ech Stawach Katowice[/url] - 20.09.2009 ( niedziela) 
- 

oczywiście wrzesień -> 20.09.2009 :rotfl: :padam: <!-- s:padam: --> 
- 

na poczatku witam po dlugim czasie  Wrocilismy z wygnania Wrocilismy z wygnania jak bedziecie cos organizowac to podjedziemy jak bedziecie cos organizowac to podjedziemy moze byc jakas partyjka kregli jak zwykle to bywalo moze byc jakas partyjka kregli jak zwykle to bywalo <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Witajcie w domu  . Jak najbardziej pasopwało by jaieś spotkanie, klubowicze z małopolski - ktoś chętny  :?: <!-- s:?: --> . Jak najbardziej pasopwało by jaieś spotkanie, klubowicze z małopolski - ktoś chętny  :?: <!-- s:?: -->
- 

my sie piszemy manii&dotii dam znac pinkowi i marceli moze tez sie wybiora... 
- 

a nie klubowicze?? :oczami: <!-- s:oczami: --> 
- 

[quote="maniek75"]a nie klubowicze?? :oczami: <!-- s:oczami: -->[/quote] a nie klubowicze tym bardziej mile widziani, w koncu trza sie poznac moze by sie spotkac jeszcze przed swietami...? 
- 

Zdecydowanie jestem "ZA" żeby tylko termin się pokrył i będzie  <!-- s <!-- s --> -->
- 

no to pozostaje ustalić miejsce, termin i czekać na potwierdzenia chętnych.. pamiętam jak pierwszy zlocik SAAB-a na którym byłem liczyl 2 szt, :orany: <!-- s:orany: --> 
 a dziś nie mniej niż 15 ,( nadal jestem klubowiczem Saab Klub Polska ze swoim 9-3)może miejsce łatwo dostępne z odpowiednią ilością miejsca. 
 np. 3 stawy,