Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Mi pasuje 18:00 
 jak reszta?
- 

jestem za :hurra: <!-- s:hurra: --> 
- 

[quote="Voytaz"]Mi pasuje 18:00 
 jak reszta?[/quote]Pasuje. 
- 

18 pasuje 
- 

[b][size=150][color=#0000FF]Lista chętnych na spocik 17 lipca (niedziela) godz. 18.00 M1 Zabrze[/color][/size][/b] - Voytaz
- mari0
- maciek UTG
- ushu
- DJ Młody

- 

Jest jeszcze parę osób na fc więc może koło 10 Nas będzie  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu  <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D
- 

[quote="Lestek"]no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu  <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D[/quote] <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D[/quote]ooo bardzo dobry wybór  
- 

[quote="Loni"][quote="Lestek"]no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu  <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D[/quote] <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D[/quote]ooo bardzo dobry wybór  [/quote] [/quote]ale, że wakacje, czy, że Kołobrzeg??  :cwaniak:    :piwo:  ehh, udziela mi się już :cwaniak:    :piwo:  ehh, udziela mi się już 
- 

Do zobaczenia jutro na M1, będziemy gdzieś na parkingu na wysokości Media Markt, tam zazwyczaj jest trochę więcej miejsca  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]Lestek[/b], wakacje swoja droga ale bardzo dobry wybor Kołobrzeg :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

[quote="Loni"]Lestek napisał/a: 
 no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu - wreszcie wakacje:D:D:Dooo bardzo dobry wybór [/quote][quote="Lestek"]Loni napisał/a: 
 Lestek napisał/a:
 no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu - wreszcie wakacje:D:D:Dooo bardzo dobry wybór ale, że wakacje, czy, że Kołobrzeg?? ehh, udziela mi się już [/quote][quote="Wojtas"]Lestek, wakacje swoja droga ale bardzo dobry wybor Kołobrzeg [/quote] PROSZE nie zaśmiecać bo bedą :ban?: <!-- s:ban?: --> 
- 

postaram się też podjechać, chociażby na 5 min ..... :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

Dzięki wszystkim przybyłym dziś na spocik  do następnego do następnego <!-- s <!-- s --> -->
- 

robimy jakis spot na poczatku wrzesnia przed spotem na SummerCarsParty :?: z tego co pamietam to teraz chyba Katowice :?: <!-- s:?: --> 
- 

chetnie w końcu kubeczki bym odebrał i oczywiście zobaczył starych znajomych :hurra: <!-- s:hurra: --> 
- 

OOO właśnie kubeczki był odebrał  <!-- s:P --> A propozycja terminu to ? <!-- s:P --> A propozycja terminu to ?Pozdrawiam 
 sid
- 

jestesmy za caly czas... 
- 

27 sierpień ? Sobota ? Pozdrawiam 
 sid
- 

27 sierpnia jeszcze jestem w stanie się pojawić, to 29 muszę się stawić w piekarach śląskich w szpitalu i od tego czasu do zimy raczej nie pojeżdżę  <!-- s:( --> <!-- s:( -->