Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

- sid
- enemik
- guliwerkrknh
- anubis
- jarecki
- ??? zlloty
- kapi
- Michael
 Szkoda Loni  Może next razem w Katowicach Może next razem w Katowicach <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"]1. sid 
 2. enemik
 3. guliwerkrknh
 4. anubis
 5. jarecki
 7. ??? zlloty
 8. kapi
 9. MichaelSzkoda Loni  Może next razem w Katowicach Może next razem w Katowicach <!-- s:D -->[/quote] <!-- s:D -->[/quote]Chciałam się wykręcić ale już mam egzaminy i muszę być  szkoda bo chętnie bym się z Wami spotkała   :rozpacz: szkoda bo chętnie bym się z Wami spotkała   :rozpacz:ps. chociaż może uda mi się w ostatniej chwili ale wole nie obiecywać  
- 

Ja jednak odpadam  siła wyższa siła wyższa może następnym razem może następnym razem <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[quote="enemik"]parking KROKUSa od strony stacji BP tak jak zawsze  <!-- s:) -->   jak wiedziesz na światłach  przy OBI i McDonaldzie  to musisz przejechać cały parking Krokusa   i po drugiej stronie masz BP   adres Bora-Komorowskiego 37 <!-- s:) -->   jak wiedziesz na światłach  przy OBI i McDonaldzie  to musisz przejechać cały parking Krokusa   i po drugiej stronie masz BP   adres Bora-Komorowskiego 37[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 21-11-2011, 20:14[/i] ][/size] 
 aaaa i [size=150]UWAGA[/size] jak by sie ktoś wybierał na spota do KRK ze śląska to tak na DK 94 KRK-Olkusz- Bytom 321km BIały kościół naładowali Fotki od autostrady na pasterniku pierwszy fotoradar w kierunku Krakowa też nabity i lubia stanąć z radarem na stacji i jeszcze za bramkami kierunek na KRK lubią stanąć na wysokości zjazdu na balice na Bora narazie radary unicestwione jak by się coś zmieniało to dam znać[/quote]jakieś nowości w temacie fotoradarów - jak obiecałem to bede  
- 

narazie nic nie ma nie wiem jak trasa bo nie byłem ale Kraków dalej to samo 
- 

No i co najważniejsze umawiamy się na parkingu Krokusa/Reala bliżej stacji BP  Pozdrawiam 
 sid
- 

TAK  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

bedzie ktos miał moze przypadkiem całkiem:) naklejke fcp z białymi napisami (do naklejenia:P)??? 
- 

[quote="guliwerkrknh"]bedzie ktos miał moze przypadkiem całkiem:) naklejke fcp z białymi napisami (do naklejenia:P)???[/quote] 
 no - przydałaby sie <!-- s:P --> <!-- s:P -->liczymy że Loni nas odwiedzi  
- 

Jakby mnie nie było równo o 15 to będę o 15:10  Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote]1. sid 
 2. enemik
 3. guliwerkrknh
 4. anubis
 5. jarecki
 7. ??? zlloty
 8. kapi
 9. Michael[/quote] dziekuje przybyłym za miłe słowo i spotkanie  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 sid, enemik - do następnego :zdrowko: :zdrowko:
- 

Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień  ) )
 ??Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"]Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień  ) )
 ??[/quote]
 Kur.. i ja znowu mam 2 zmiane..
 a czemu znowu w KRK? nie czas na Katowice? <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Mogą być Katowice oczywiście  Ale jest duuuuużo czasu na uzgodnienia to można uzgadniać Ale jest duuuuużo czasu na uzgodnienia to można uzgadniać Pozdrawiam 
 sid
- 

A może ktoś ma ochotę podjechać dziś na M1 do Zabrza na 16?  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

sory sid ale muszę się wygadać KRK dlatego że kolega [b]sid[/b] coś wspominal o terenie muzeum lotnictwa 
- 

[quote="sid"]Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień  ) )
 ??[/quote]
 ... i znów bedzie nas trzech ??? ..... :dontgetit: <!-- s:dontgetit: --> ja na razie odpadam ...
- 

Jak by to było Kato to bym wpadł, na KrK to pół dnia potrzeba więc nie wiem jak będzie z czasem  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->[b]kapi[/b], miałem się przypomnieć do Ciebie, tylko już nie pamiętam po co  
- 

ja jutro załatwiam wolne na 14 stycznia (jeśli będzie to w Katowicach)  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[quote="kapi"][quote="sid"]Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień  ) )
 ??[/quote]
 ... i znów bedzie nas trzech ??? ..... :dontgetit: <!-- s:dontgetit: --> ja na razie odpadam ...[/quote]dokladnie to samo powiedzialem