Spot Katowice / Kraków i okolice
-
TAk teraz dostalem 5 wiadomosci. Fotki nie bawem dorzuce do galerii
-
W takim razie szwankuje Twój jeden email, dwukrotnie przyszły mi odpowiedzi w języku ang, że nastąpiły jakieś błędy. A zdjęcia doszły gdy skorzystałem z tego drugiego.
-
Zainteresowani juz wiedza, ze w tym czasie odbywa po raz ktorys z koleji Krakow Tuning Show. Jak przystalo na klub motoryzacyjny trzeba si epokazac na takiej imprezie <!-- s:D -->
W zeszlym roku byla calkiem liczna ekipa poludniowa, mysle ze w tym roku gorzej nie bedzie.
Teraz tylko pytanko, czy spotykamy sie w sobote czy w niedziele??Plan imprezy jest taki:
Sobota 20 maja11:30 - Konkurs dla każdego: Przerzucanie opony samochodu ciężarowego
12:30 - Pchanie auta na czas przez kluby
13:30 - Palenie gumy - konkurs dla wystawców
16:30 - Wyścig na 1/4 miliNiedziela 21 maja
10:00-14:00 - Głosowanie Jury na: Najlepiej stuningowany samochód
13:00 - db Drag, oraz Car Audio
15:00 - Ogłoszenie wyników konkursówJak dla mnie sobota jest ciekawsza, z racji wyscigow na 1/4 mili.
Mozemy zrobic tak ze spotkamy sie w sobote ok godziny 11-12, pochodzimy po hali, poogladamy bryki do 14, pozniej pojedziemy na grilla i na 16.30 na wyscigi wrocimy.
Komus nei pasuje sobota?? -
Mi pasuje, ale gdzie my wyrobimy się z grilem za dwie godziny? Trochę krótko.
-
ja w sobote odpadam ale z niedziela nie ma problemu <!-- s:) -->
-
Wojtuś szkoda, spróbuj coś przełożyc dla nas FCP <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]Wojtuś szkoda, spróbuj coś przełożyc dla nas FCP <!-- s:) -->[/quote]
Niestety .. sobota odpada i nie da sie nic zrobic zebym mogl byc obecny w ten dzien.
-
No to czekamy na wiecej wypowiedzi. Kiedy sie spotykamy, bo wiadomo ze spotkamy sie wtedy kiedy wiekszej ilosci osob pasuje
-
A macie dla mnie hol :rotfl: <!-- s:rotfl: --> ?
-
Ja jestem za ale w niedzielę.Sobota u mnie odpada.
-
[quote="Dudi"]A macie dla mnie hol :rotfl: <!-- s:rotfl: --> ?[/quote]
Nie wiem czy Lestek sie wybiera :rotfl:
Przynajmniej na paliwie zaoszczedzicie :rotfl: -
A gdzie ten tuning jest?
-
No tak zapomnialem dodac <!-- s:D -->
KTS odbywa sie tak jak w zeszlym roku w hali Targow, przy ul. Centralnej[url=http://www.targi.krakow.pl/dojazd.html]Mapka dojazdu[/url]
[url=http://www.targi.krakow.pl/kal_tuning.php]Oficjalne informacje[/url]
-
Jeśli chodzi o mnie to tylko sobota wchodzi w grę z racji, że w niedziele mam egzamin na uczelni! I tak nie gwarantuję do końca, że przyjadę chociaż bardzo bym chciał!
-
mie chyba nie bydzie. <!-- s:( -->
-
Wpisywac sie panie i panowie, kiedy sie spotykamy.
Przyjedzie wogole ktos z poza Krakowa czy nie?? -
Nawet jak nikt w sobotę się nie wybierze, ja zamierzam wziąść maleństwo i jechać popatrzyć <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]Nawet jak nikt w sobotę się nie wybierze, ja zamierzam wziąść maleństwo i jechać popatrzyć <!-- s:) -->[/quote]
Ja rowniez bede na pewno
Zarowno w sobote jak i w niedziele, takze zrobimy sobie mini spocik -
[quote="Zygus"][quote="MirekS"]Nawet jak nikt w sobotę się nie wybierze, ja zamierzam wziąść maleństwo i jechać popatrzyć <!-- s:) -->[/quote]
Ja rowniez bede na pewno
Zarowno w sobote jak i w niedziele, takze zrobimy sobie mini spocik [/quote]Oki
-
mnie jest wszystko jedno - mogę i w sobotę i w niedzielę...
Dudi - jak coś to wpadaj przez Zabrze - podepniesz sie do mnie i jedziem <!-- s;) -->