Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Dla omnie obojetne , moze byc 16sta  .. kilka pytan ... jakas ekipa z slaska jedzie  :?:  jaki tam adres  :?:  ktos bedzie siedzial na radiu  :?:  moze by tak na 22gim .. kilka pytan ... jakas ekipa z slaska jedzie  :?:  jaki tam adres  :?:  ktos bedzie siedzial na radiu  :?:  moze by tak na 22gim <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Mnie niestety nie bedzie  musze isc do pracy, przygotowania do inwentury   :mur: <!-- s:mur: --> Wziąłbym urlop na żądanie ale w lutym bym premii nie dostał! kurde zły jestem bo tyle ludzi sie wybiera! A ja was tak dawno nie widziałem. musze isc do pracy, przygotowania do inwentury   :mur: <!-- s:mur: --> Wziąłbym urlop na żądanie ale w lutym bym premii nie dostał! kurde zły jestem bo tyle ludzi sie wybiera! A ja was tak dawno nie widziałem.
- 

Będę, jak mi się tylko mechaniki wyrobią. Przy okazji pochwalę się oryginalnym, skodowskim bagażnikiem dachowym  <!-- s;) --> <!-- s;) -->Poproszę o 2 szt. naklejek klubowych (białe), naklejanie ostatnio zakupionej cokolwiek kiepsko mi wyszło.. CB kanał 22 
- 

Ja będę na 100% w Kraku. Umówiłem się wstępnie z Nicramem, więc on chyba też będzie jechał. Spotykamy się na stacji Statoil w Jaworznie. To by było chyba na tyle jeśli chodzi o ekipę ze śląska / zagłębia. Godzinę mamy wstępnie ustaloną na 13-14 na tej stacji. Jedziemy droga nr 79. Ja to bym śmignął 94 no ale przez Jaworzno też mogę sobie pocisnąć, przy okazji zwiedzę miejscowości  Chyba będziemy przejeżdżać gdzieś w Waszej okolicy. Ja niestety nie mam radia cb   :wstyd:   więc jeśli macie jakieś pomysły co do dalszego dołączania się po drodze to zostają tylko ustalenie punktów zbornych lub rzucanie kłód pod auto jeśli nas będziecie widzieć przejeżdżających Chyba będziemy przejeżdżać gdzieś w Waszej okolicy. Ja niestety nie mam radia cb   :wstyd:   więc jeśli macie jakieś pomysły co do dalszego dołączania się po drodze to zostają tylko ustalenie punktów zbornych lub rzucanie kłód pod auto jeśli nas będziecie widzieć przejeżdżających <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[b]Czyli zbieramy się około 16.[/b] 
- 

[quote="Wojtas"]Dla omnie obojetne , moze byc 16sta  .. kilka pytan ... jakas ekipa z slaska jedzie  :?:  jaki tam adres  :?:  ktos bedzie siedzial na radiu  :?:  moze by tak na 22gim .. kilka pytan ... jakas ekipa z slaska jedzie  :?:  jaki tam adres  :?:  ktos bedzie siedzial na radiu  :?:  moze by tak na 22gim <!-- s:) -->[/quote]   adres to tak jak ostatnio Bora-Komorowskiego 37  jest na AM  w razie czego na 22 bede  słyszał tak gdzieś od Zabierzowa <!-- s:) -->[/quote]   adres to tak jak ostatnio Bora-Komorowskiego 37  jest na AM  w razie czego na 22 bede  słyszał tak gdzieś od Zabierzowa
- 

[b]Pulstar[/b], potem wbijacie na autostrade czy jedziecie normalna droga :?: .. ja wole A4 ale moge sie dostosowac  jezeli jedziecie od jaworzna to ja oczywiscie sie dolacze jezeli jedziecie od jaworzna to ja oczywiscie sie dolacze jezeli mamy byc na 16sta to wystarczy jak z chrzanowa wyjedziemy o 15 jezeli mamy byc na 16sta to wystarczy jak z chrzanowa wyjedziemy o 15 <!-- s:) --> czyli wy musicie wyjechac z jaworzna ok 14:40 ... <!-- s:) --> czyli wy musicie wyjechac z jaworzna ok 14:40 ...
- 

[b]Wojtas, [/b] No to tak by trzeba wyjechać. Nicram coś wspominał o samej trasie, nie wiem czy mu pasi jechać autostradą... Jak coś to pojedziemy przez Chrzanów tylko gdzie się spotkamy w tym Chrzanowie? Jakieś punkty charakterystyczne tam macie? 
- 

Może być autostrada dla mnie bez różnicy, Wojtas podaj miejsce w Chrzanowie gdzie się spotykamy Pulstar o 14.30 na Statoil w Jaworznie. 
- 

[b]nicram[/b], przed autostrada po lewej stronie (jak bedziecie jechac od jaworzna) jest parking z jakims kurczak barem czy cos takiego ... tam mozecie poczekac i wtedy zdecydujemy czy jechac A4 czy normalna droga ... bede tam czekal od 14:40 i jak cos to wolaj na 19tym .... 
- 

[quote="Wojtas"][b]nicram[/b], ... bede tam czekal od 14:40 i jak cos to wolaj na 19tym ....[/quote] Ja tam za wiele nie zawołam  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->
- 

Hmm to w końcu konkretnie o 16 pod Geantem tak? Mam nadzieje, że chociaż przestanie padać. 
- 

[quote="fafikoss"]Hmm to w końcu konkretnie o 16 pod Geantem tak? Mam nadzieje, że chociaż przestanie padać.[/quote] Zgadza się, ja będę trochę wcześniej  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Oki ja będę tak koło 15.30. To do zobaczyska jutro! :super: <!-- s:super: --> 
- 

To teraz jeszcze małe ostrzeżenie, jeśli pojedziecie od płatnej zaraz za bramkami jakieś 150m za zjazdem na balice lubią stać miśki i wychwytywać autka, 2 km dalej przed leroy będziecie mieć po prawej stronie sierżantów pomiędzy nimi bardzo często stoi tam stacjonarny fotoradar, a 200m dalej ze 2 - 3 fury które w razie czego ruszają w pościg jak ktoś ma problem z wyhamowaniem po zrobieniu fotki. Następnie 1,5km dalej na pasterniku za cmentarzem i zakrętem a przed arge znów często jest suszara, także się pilnować bo na odcinku tych 4km można niezłą sumkę punktową i kasową uzbierać. Szerokości. 
- 

Miruś, dzięki za ostrzeżenie:) 
 niestety co do naszej obecności to chyba nici... <!-- s:( --> <!-- s:( -->
 niestety sezon grypowy i nas położyło, no chyba że się coś polepszy.....
- 

Również dziękuje za spotkanie  Wszystkim nowo poznanym również Wszystkim nowo poznanym również <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 Przy okazji: http://www.facebook.com/SkodaiTy?ref=ts#!/pages/Fabia-Club-Polska/140747555977630Do zobaczenia hmmm Katowice ? Pozdrawiam 
 sid
- 

no no przyznam jestem pod wrażeniem Tylu to nas jeszcze chyba nie było i [u]prawie wszyscy [/u] co się wpisali przybyli dzieki 
  ale z moich  obliczeń wynika że   2 osoby uciekły  przed czasem ale z moich  obliczeń wynika że   2 osoby uciekły  przed czasem   <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 i szybkie sprawdzenie obecności- Wojtas +
- casec +      :piwo: :piwo:
- vanhouse -
- MirekS +
- Jarecki87 +
- enemik +
- manii +
- ? Zygus -
- sid +
- Lestek -
- nicram +
- Pulstar +
- Loni  +
 14.??sputnik -
- Anubis +      :piwo: :piwo:
 16.fafikoss +
 17 zlloty +
 odrazu przepraszam jeśli o kimś zapomniałem :piwo:
 no to do następnego w Katowicach ps. wie ktoś czy pierwszy fotoradar na Turowicza przypadkiem nie jest załadowany bo coś mi dziwnie mignęło :wsciekly: jak przejeżdżałem 
- 

[quote="anubis"]Jedną z nich byłem osobiście, ale zrządzenie losu, jak napisałem wyżej, pewnie mam pecha, pozdrawiam[/quote] spoko ale najważniejsze ze byłeś :zdrowko: jak bym sie nie spóźnił to byśmy pogadali  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Ja również dziękuję za miło spędzony czas "starym" , a także "nowo" poznanym osobom :dyskusja: <!-- s:dyskusja: --> 
 Do zobaczenia tym razem na śląskiej ziemi :welcome: