Spot Katowice / Kraków i okolice
-
trochę się ich kręciło, ale żadna nie chciała wpaść do nas <!-- s;) -->
-
Nie było kiełbasek to nikt nie chciał siedzieć z nami <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Niestety niedałam rady wpaść prosze o wybaczenie. zrechabilituje sie i wpadne na nastepny spocik <!-- s:) -->
-
oj, nie ładnie tak się umawiać i nie przyjeżdżać następny spot to obowiązkowo musisz odwiedzić im nas więcej tym lepiej <!-- s:) -->
-
Fajnie było Was zobaczyć, choćby na chwilkę <!-- s:) --> Niestety byłem po trasie Gdańsk-Kraków i nie mogłem zostać dłużej. Niemniej następnym razem obiecuję poprawę!
-
hej kiedy nastepny spocik?? <!-- s:) -->
pozdrawiam -
Kurczę trochę za późno przeczytałem, że będzie spotkanie. Sam chętnie dołączę do Klubu:) Następnym razem zjawię się i ja:)
-
Tym razem spocik chyba będzie w Katowicach ale nie długo pewnie pojawi się więcej info na ten temat <!-- s:) -->
-
Przydalby sie jakis spocik, tym razem oczywiscie Katowice ... Na spociku kazdy kto chce moglby zaopatrzyc sie w nowe logo <!-- s:D --> .. podawajcie mozliwe daty .. ja wiem jedno .. 10 i 24 padziernik odpadam ....
-
Jeżeli faktycznie będę w tym dniu miał wolne od wszystkiego to 17 październik <!-- s:D --> ( Niedziela )
Pozdrawiam
sid -
ják mogę prosîc to w niedz obojetnie ktorą î prosze o zestaw naklejek
-
Z mojej strony propozycja 16 lub 23 października.
-
ja 23 odpadam rowniez .. wesele k.Pozania ... ale 16ego moze byc <!-- s:) -->
-
to ustalamy 16 niedz miejsce obok
stacji palîw godz popołudniowe -
Panie i Panowie 17 to jest niedziela ! 16 to jest sobota <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
no ja wiem ze to sobota moze i nawet lepiej czyli co 16ego (sobota) CH Silesia parking kolo stacji Shella :?: <!-- s:?: -->
-
To niechaj będzie[b] 16 sobota [/b]:-)
Pozdrawiam
sid -
Znów proponuje założyć nowy topic <!-- s;) --> Doda się go na głównej do polecanych.
Co do spotu to postaram się zjawić . -
Data : 16.10.2010
Godzina : [color=#F00800]15:00[/color]
Miejsce : Parking podziemny przy Auchanie (obok Norauto)http://www.auchan.pl/images/mapy/katowice_m.gif<!-- m -->
http://www.norauto.pl/images/mapka_katowice.gif
Na oko pozycja GPS obok norauto - ( 50.273724 , 18.970007 )
- Wojtas
- MŁODY
- MirekS
- sid
- ??kapi
- ?? maydaywiśnia
- ?? Angel
- nicram
- brombi1981
- zlloty
- Pulstar
Pozdrawiam