Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Wątpię żeby pod Plazą było luźniej, może niech zostanie ten Krokus niedziela 18.03 godz. 15.00 ??? Tak??? <!-- s:) -->
-
[quote="sid"]Myślisz że pod Plazą będzie luźniej ?[/quote]
Chodzi mi o to że zmieniacie miejsce i ktoś może nie zaglądnąc na forum i pojechać na Plaze, mnie to ryba, jak bede trzeźwy to dojade, jak nie to do jednego mam tramwaj do drugiego upubus
-
[quote="Loni"]Wątpię żeby pod Plazą było luźniej, może niech zostanie ten Krokus niedziela 18.03 godz. 15.00 ??? Tak??? <!-- s:) -->[/quote]
[b]TAK[/b]
-
[b]SPOT NIEDZIELA 18.03.2012r. godz. 15.00 KRAKÓW pod Krokusem (parking koło BP) [/b]
-
[quote="Loni"][b]SPOT NIEDZIELA 18.03.2012r. godz. 15.00 KRAKÓW pod Krokusem (parking koło BP) [/b][/quote]
Mógłby ktoś podać adres?
-
[quote="zdono"][quote="Loni"][b]SPOT NIEDZIELA 18.03.2012r. godz. 15.00 KRAKÓW pod Krokusem (parking koło BP) [/b][/quote]
Mógłby ktoś podać adres?[/quote]
ul. Bora-Komorowskiego 37 <!-- s;) -->
-
aktualny temat?? ktoś będzie??
-
Temat jak najbardziej aktualny.
Pozdrawiam
sid -
[b]SPOT NIEDZIELA 18.03.2012r. godz. 15.00 KRAKÓW C.H Krokus ul. Bora-Komorowskiego 37 (parking koło BP) [/b]
- Loni
- K0_VOITH
- sid
- wroni
- nicram
- Mir_UTG
- MirekS
-
mam takie pytanie czy osoby ze Śląska umawiaja sie gdzies i jedziemy zwarta grupą do Krakowa czy kazdy sobie rzepkę skrobie ?
-
Ja będę miał poślizg czasowy i będę około 15:35 <!-- s -->
Pozdrawiam
sid -
Ja będę ok. 15.15.
-
jakby ktoś jechał dziś zakopianką...
http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/525467,mogilany-18-marca-beda-blokowac-zakopianke,id,t.html?cookie=1<!-- m --> -
też mogę mieć mały poślizg ...
-
Ja już doma, czy ktoś ma jakieś uwagi w kwestii publikacji zdjęć osób/pojazdów (coś usunąć, czegoś nie wrzucać itd...)?
-
ja się zgadzam <!-- s:) -->
-
dawaj wszystkie jak coś nie będzie pasować "leniwcowi" to sobie usunie ma taką możliwość [b]sid[/b] będą fotki specjalnie z dedykacją dla Ciebie a usuń je to zobaczysz ...... <!-- s:) -->
-
Nie może być pod linkiem z picasy?
-
Może być do picasy.
W ogóle to łącznie z moją dziewczyną wleźliście mi na ambicje I mam o to dowód poniżej <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
hmmm ta teraz to Twoja jest .... najbardziej spieniona <!-- s:P -->