Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Voytaz"]tylko jeszcze gdzie dokładnie na parkingu? Jakiś konkretny jak np. D1?[/quote]
Racja, to też trzeba ustalić <!-- s;) -->Jak dla mnie może być D1.. Choć nie wiem gdzie jest.. ale będę szukał
-
tam gdzie zawsze na parkingu Silezji w rogu za rądem przy stacji paliw Shell ????
-
weekend bedzie to i parking bedzie pełny. - w razie czego mam taśme biało-czerwoną to sie kawałek wydzieli <!-- s:D -->
-
Może być tam obok shella, ja też będe szukał <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Niestety szkoła mnie trzyma i nie wiem o której skończę <!-- s:( -->
-
To może ktoś pokusi się o aktualizacje listy, żeby było wiadomo ile osób będzie
-
szczerze nie ma sensu i tak jakakolwiek lista wysypuje sie w dzieen spotu więc nie ma sensu
ps. moze tym razem bedzie wiecej niż 3szt nie [b]kapi[/b] i [b]sid[/b] z listy na której bylo 10 os <!-- s:) -->
-
[quote="enemik"]moze tym razem bedzie wiecej niż 3szt nie kapi i sid z listy na której bylo 10 os [/quote]
jak ktoś chce przyjechać to na liste nie trzeba sie wpisywać .... wystarczy chcieć i przyjechać <!-- s:D --> -
dobrze gada <!-- s:) -->
-
Proponuje abyśmy się spotkali na parkingu SCC , tam bliżej Shella ( potem w razie W się przejedzie gdzie indziej ).
Pozdrawiam
sid -
[img]http://img708.imageshack.us/img708/386/sccl.png[/img]
Tam? <!-- s;) --> -
O to miejsce mi właśnie chodziło
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]O to miejsce mi właśnie chodziło :-)[/quote]
No, czyli teraz wszyscy powinni trafić <!-- s;) --> -
Miejmy nadzieję,że będzie w tym miejscu wolny parking - zdjęcie które daliście jest nieaktualne, teraz mniej wiecej tam gdzie na parkingu jest najwiecej samochodów na całej szerokości budynku są sklepy gdyż SCC się rozbudowała.
-
znajdziemy sie spokojnie <!-- s;) -->
-
Jak byście zrobili spota 16tego lub 22go to mógłbym zajrzeć bo akurat albo będę jechał albo będę wracał ze Słowacji - co prawda jadę Fiatem Doblo (ale to chyba nie przeszkadza)
-
Będzie możliwość kupienia nowych ramek i vlep
Pozdrawiam
sid -
no to Panowie/Panie chciałem podziękować
maciek_UTG że pomógł mi w dotarciu na spocika
Wszystkim pozostałym za miło spędzony czasdo zobaczenia na następnych spotach zlotach
trzymajcie sie i szerokości -
Dzięki za spota Panowie! Frekwencja dopisała pomimo tragicznej pogody Mam nadzieję, że wszyscy dotrą cali i zdrowi do domów, bo nie ukrywam, droga powrotna była ciężka <!-- s:) -->
Czekamy na foty -
Droga powrotna była ciężka z SCC do Ikea A na A4 pusto . Godzinka i już jestem <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid