Spot Katowice / Kraków i okolice
-
nas nie bedzie pomimo tego ze blisko i wogole... niestety nie damy rady sorki :padam: :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
ile bedzie pewnych osob :?: <!-- s:?: --> .. bo moim zdaniem jak ma nas byc 3-4 auta to mozna sobie darowac i przestawic na grilla za tydzien np albo co
-
Pogoda naprawdę kiepska, może faktycznie zaplanujmy przyszły tydzień...
-
manii, elek i enemik nie dadza rady ... Mirek moze tylko na chwile ... anubis male szanse aby zdazyl .. moim zdaniem przestawiamy spota, moze uda sie wcelowac w lepsza pogode <!-- s:) -->
-
No to fakt <!-- s:D --> Nie ma co kombinować - odwołujemy....
Pozdrawiam
sid -
hmmm... to ostatecznie spot odwołany??
-
Tak, w dniu jutrzejszym spot ODWOŁANY.
Pozdrawiam
sid -
Czyli kiedy robimy następny za tydzień? <!-- s;) -->
-
musimy dogadac termin zeby bylo jak najwiecej ludzi .. no i jeszcze jak pogoda dopisze to bedzie mozna grilla uskutecznic <!-- s:) -->
-
No liczę ze uda się nam uzgodnić jakiś termin
-
spocik przelozony a na zewnatrz wiosna w pelni <!-- s:/ -->
-
Ehh no wlasnie... nawet wiaterek ustal
-
To może uda się coś zorganizować np 17 kwietnia??? <!-- s;) -->
-
W obydwu przypadkach (fotki, filmik) mam taki komunikat :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
Czyli już tego nie ma na Rapidshare -
Trzeba to sprawdzić Kochani admini <!-- s;) -->
-
Jak ze spocikiem w najbliższy weekend??? Wiadomo że niedziela jest palmowa ale może ktoś jest chętny??? Tylko gdzie??? Może tam gdzie zawsze pod Krokusem? Chyba tak to się nazywa??? :oczami: <!-- s:oczami: -->
-
u mnie niedziela odpada
ps. 17 w Krakowie jest maraton i sporo ulic będzie pozamykanych więc trzeba będzie sie uzbroić w cierpliwość albo jechać wg objazdów tez nie najlepiej poprowadzonych
link z mapa jakimi ulicami przebiega maraton [url=http://www.cracoviamaraton.pl/artykuly/1011/Trasa-X-Cracovia-Maraton]KLIK[/url]
podczas ostatniego maratonu chcą się wydostać z huty nie dość że pod prąd na czerwonym cofałem przez skrzyżowanie :hyhy: :hyhy: :hyhy: bo by mnie trafiło czekać aż puszczą ruch <!-- s:D --> jak policzyłem w domu to by wyszło 1000zł i prawko poszło by za punkty
-
Tym razem ja nie wiem czy się pojawię <!-- s:/ -->
Pozdrawiam
sid -
dałem wam chwile i widze ze nie wychodzi :zwariowany: <!-- s:zwariowany: -->
awiec może na spokojnie po świętach spocik w Bytomiu na działce ( pierwszy już był ) kiełbaski grill itd :zdrowko: :dj: :dyskusja: :alkoholik: -
No ja też przyznaję, że w ten weekend ciężko, mam rocznicę ślubu i chcemy z żonką się nieco wyrwać w podróż poślubną dwu dniową <!-- s:) --> .