Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="fafikoss"]Fajne fotki ze spociku i fajnie,że się udał. Pozdrawiam wszystkich.[/quote]
... a dlaczego to Cię nie było??? :hyhy: Następny spocik w KR <!-- s:) -->
-
W KR lub okolicach - Ojców i grill.
-
[quote="MirekS"]W KR lub okolicach - Ojców i grill.[/quote]
<!-- s -->
-
a może na mazury wpadniecie?
-
[quote="dr O."]a może na mazury wpadniecie?[/quote]
... a może Ty wpadniesz na IV zlot w Sulejowie 27-29 maja 2011r. :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
z przyjemnością bym się wybrał, ale w tym czasie będę miał urwanie głowy i muszę być na miejscu:( Kombinowałem już dłuższy czas żeby wpaść, ale niestety nie ma opcji w tym terminie.
-
[quote="dr O."]z przyjemnością bym się wybrał, ale w tym czasie będę miał urwanie głowy i muszę być na miejscu:( Kombinowałem już dłuższy czas żeby wpaść, ale niestety nie ma opcji w tym terminie.[/quote]
szkoda <!-- s:( -->
-
mimo to zapraszam na mazury:) Dla każdego znajdzie się miejsce nad jeziorkiem:)
-
[quote="Loni"][quote="fafikoss"]Fajne fotki ze spociku i fajnie,że się udał. Pozdrawiam wszystkich.[/quote]
... a dlaczego to Cię nie było??? :hyhy: Następny spocik w KR <!-- s:) -->[/quote]
Cześć all. Loni , no do pracy niestety wypadło iść :rozpacz: ,ale na następnym jestem na 100% ,a pomysł Mirka z tym Ojcowem i grillem jest super! :super: w końcu to moje strony,hehe ewentualnie możemy do mnie wbić tylko nie wiem czy by mi się tyle Fabek na działce zmieściło
-
jeden ze spocików skończył sie na mojej działce - niektórzy może pamiętają
-
Jeśli tylko pogoda dopisze to nie ma problemu, możecie wbijać, zrobimy sobie ognicho kiełbaski itp. tylko żeby pogoda była. Ja zapraszam jak coś <!-- s:) -->
-
Jako że [b]enemik[/b] "obiecał :hyhy: <!-- s:hyhy: --> " grilla mnie i manii'emu, oraz gdzieś coś przebąkiwaliśmy o spocie przed zlotowym....10 kwiecień 2011 ( niedziela ) 12 ? Kryspinów ? Może jakieś inne miejsca ?
Pozdrawiam
sid -
Zobaczym jak większość zadecyduje.. <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Ja niestety w sobotę pracuję dlatego ja jestem za niedzielą <!-- s;) -->
-
ja też wole niedziele w sobote praca :] <!-- s:] -->
-
ja w sobote i niedziele mam wolne <!-- s:P -->
-
Wolne i ja mam w sobotę i w niedziele,ale najlepiej w niedziele,bo Karolcia moja ma wtedy wolne i pojawilibyśmy się. <!-- s:) -->
-
no to jakas niedziela tylko ktora i gdzie :?: <!-- s:P -->
-
Dobra w takim razie niedziela 10 kwietnia godz??? miejsce??? No Krakowianie działać w temacie <!-- s;) -->
-
10 kwietnia godzina 12 <!-- s:D --> ? Tylko miejsce kurka .... no nie wiem...
Pozdrawiam
sid