Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Jak dla mnie wstępnie może być 12 marca a co do godz to się dostosuję <!-- s:) -->
ps. breloczki, smyczki są już gotowe, jeszcze tylko koszulki zostały (podobno w czwartek kobietka wyśle je kurierem, ale czy dojdą do spociku oto jest pytanie...) :???: i mam małą niespodziankę ... coś dla koneserów klubowych gadżecików nie mogłam się oprzeć i coś jeszcze mam z Naszym logo klubowym (coś małego troszkę długiego i mieści się w kieszeni)
-
[quote="Loni"](coś małego troszkę długiego i mieści się w kieszeni) [/quote]
jak to przeczytałem to padłem
ekstra się zapowiada niespodzianka <!-- s:D -->
pozostaje miejsce do ustalenia :
może Punkt44 - Cinema-City? tam są knajpki i kręgle... w proponowanych godzinach powinno być luźno na parkingu. -
Mnie to łobojętne gdzie <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
anubis spokojnie. Zwykle jak jedziemy z krk do katowic to jakoś się umawiamy
Pozdrawiam
sid -
Jak dla mnie może być punk 44 ps. co do niespodzianki dodam fotki do gadżetów i będzie wszystko jasne <!-- s;) -->
-
[quote="Loni"] (coś małego troszkę długiego i mieści się w kieszeni) <!-- s;) -->[/quote]
obstawiam na mala smyczke do tel lub zapalniczka :chytry: :???: :bezradny: :mysli:
-
[quote="manii"][quote="Loni"] (coś małego troszkę długiego i mieści się w kieszeni) <!-- s;) -->[/quote]
obstawiam na mala smyczke do tel lub zapalniczka :chytry: :???: :bezradny: :mysli: [/quote]
... nieeee
-
No to jak ogłaszamy 12 marca o 13 w Katowicach ? miejsce ?
Pozdrawiam
sid -
to jak z tym spocikiem
bo w srode jade z Fabka do ASO na przeglad i wypytanie o szczegóły w sprawie octi
chciałbym sie z Wami spotkać -
[b]Sid[/b] dla mnie godzina 13 odpada, do 14 jestem w pracy, jak prosto z niej pojadę to tak na 15 jestem najwcześniej w stanie dotrzeć. A miejsce jakie? Tam gdzie ostatnio?
-
Zawsze możemy przesunąć godzinę na 15:30 - 16. Co do miejsca to właśnie nie wiem bo kilka postów wcześniej ktoś coś wspomniał o punkcie 44 (cokolwiek to jest) <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Punkt 44 to takie cinema-city kręgielnia... może być 15.30 <!-- s:) -->
-
Data : 12.03.2011
Godzina ~15:30
Miejsce : Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice
Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )- sid
Pozdrawiam
sid -
- sid
- Loni + Wojtas
-
- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
-
- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- Jarecki87
-
[b]1. sid
2. Loni + Wojtas
3. manii & dotii
4. Jarecki87
5. MirekS&Donia[/b] -
Może i my zajrzymy <!-- s;) -->
Może dacie się wyciągnąć potem na strzelnice?
pistolety, rewolwery, pistolety maszynowe, karabiny, strzelby wystarczy dowód i trzeźwość i można popykać fajna sprawa -
A gdzie ta strzelnica??? <!-- s:) -->
-
w parku chorzowskim koło budowanego stadionu śląskiego