Spot Katowice / Kraków i okolice
-
NO to chyba zima... <!-- s:P -->
-
Bry, może jakieś przedświąteczne spotkanie w Katowicach lub okolicy? <!-- s:) -->
-
Jeżeli jest wola ludu to czemu nie Jednak ja chyba tym razem się nie pojawię gdyż mam już każdy weekend zajęty <!-- s:/ -->
Pozdrawiam
sid -
Jak nie weekend to może piątek 21. 12. wieczorem? lub jakiś inny wieczór? :hyhy: <!-- s:hyhy: --> Nie ma chętnych na spocik?
-
ja bym wpadł z chęcią tym bardziej że ostatnio jak nasypało to radocha była na parkingu, ale ostatnio kierownik mnie łapie na każdy weekend do roboty i wielka nie wiadoma czy będę miał wolne czy nie
-
[b]mattuszycki [/b] powiadasz ze koniec swiata chcesz spedzic na spocie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="zecke"][b]mattuszycki [/b] powiadasz ze koniec swiata chcesz spedzic na spocie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Nie będzie koniec świata :super:
-
[b]ushu[/b] jak nie nastaną 3 dni ciemności i wszystko sie skończy :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Każda osoba jest mile widziana na spocie . Więc jak Ci się chce to możesz <!-- s:) -->
-
I chłopaki i dziewczyny serdecznie zapraszają na spociki Katowice/Kraków <!-- s:) -->
-
Tym razem Śląsk <!-- s:D -->
-
Spokojnie nie skończy się majowie informują, że zmienili datę na bliżej nieokreśloną.
-
To gdzie i o której jutro? <!-- s:) -->
-
Zostawmy sobie spota po świętach wtedy więcej nas może przyjechać <!-- s:) -->
-
Panowie .. jakiś spot w naszym rejonie ?
-
kiedy, gdzie i o której? <!-- s:D -->
-
Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje <!-- s:) -->
-
Na Fejsbuku pojawił się pomysł spotu w Krakowie <!-- s:P --> Nawet ja byłbym za ta opcją bo nie wiem czy dam rade dojechać do Katowic Ale wybór pozostawiam oczywiście Wam
To co ta niedziele, tylko gdzie ?
Pozdrawiam
sid -
a nie mysleliscie kiedys zrobic tak po srodku miedzy kato a krk ? krzeszowice np ? <!-- s:P -->
-
[quote="zecke"]a nie mysleliscie kiedys zrobic tak po srodku miedzy kato a krk ? krzeszowice np ? <!-- s:P -->[/quote]
uważam to za najbardziej rozsądne