Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja nie dam rady się pojawić.
Pozdrawiam
sid -
ja nie wiem jeszcze bo gestapo mnie meczy o jakis wyjazd ale jakby cos bylo to moge podjechac na chwilke sie przywitac <!-- s;) -->
-
Witam :] <!-- s:] -->. Będzie jakiś mały spocik w krk ?:> albo wieliczka
-
Coś się wymyśli, ale to chyba bliżej końca sierpnia, lub początku września.
Pozdrawiam
sid -
Witam Witam Panowie i Panie
Pisze tutaj bo pewnie może coś będziecie wiedzieli czy autostrada Wrocław-Katowice a dokładniej Zabrze jest już płata jeśli tak to wiecie może ile kosztuje i ile jest bramek na odcinku Wrocław Zabrze jeżeli ktoś by coś wiedział był bym dozgonnie wdzięczny
Pozdrawiam <!-- s:) --> -
[b]Szczypior[/b],
Autostrada Wrocław-Katowice jest płatna, 10 gr za km, czyli od Wrocka do bramek w Gliwicach gdzie się kończą koszt przejazdu 16,20 zł coś koło tego ; ) -
[b]Stig92[/b], Dziękuję Ci za to info jak dobrze że tak mało bo już się bałem że więcej wybulę uff <!-- s:) -->
-
z krk do zabrza masz dwie bramki czyli 18zl
-
[b]huzar[/b],
To podrożało bo kiedyś jechałem to 16 zł płaciłem, aczkolwiek raz zapłaciłem tylko 8 zł bo pojechałem objazdem przez Jaworzno i ominałem jedną bramke ; )) -
Panie i Panowie,
Będzie jakiś spot w okolicach Katowic?
-
A może coś wstępnie zaplanujemy na 26 sierpnia <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
Niestety ja pracuje tego dnia do 18( równoważny czas pracy {ala czterobrygadowka} ) <!-- s:/ -->
-
No ja teoretycznie jestem do dyspozycji 26
-
Ja jestem chętny, tylko czekam na propozycje ; )
-
Ja też bym wygospodarował jakąś chwilę, ale w kraku bo na katowice czasu by mi brakło.
-
No to może tak wstępnie 26 sierpień 2012 ma parkingu Real ( ul. Bora-Komorowskiego 37 - Kraków ) ? Godzina 17 ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]No to może tak wstępnie 26 sierpień 2012 ma parkingu Real ( ul. Bora-Komorowskiego 37 - Kraków ) ? Godzina 17 ?[/quote]
Jestem jak najbardziej za <!-- s;) --> -
Szkoda, że KRK.
Jak będzie coś na śląsku dajcie znać na maila <!-- s;) --> -
[quote="vanhouse"]Szkoda, że KRK.
Jak będzie coś na śląsku dajcie znać na maila <!-- s;) -->[/quote]Będzie przecież SCP w Katowicach 15 września
Pozdrawiam
sid -
Na SCP w Kato trzeba być! ; )