Spot Katowice / Kraków i okolice
-
kiedy nastepny spot:)
-
[quote="mankofabia"]kiedy nastepny spot:)[/quote]
Następny weekend ? Osobiście, byłbym chętny <!-- s:) -->
-
Więc kiedy następny spot w KR pod Krokusem :?: Czas mam do 23. bo wyjeżdżam potem do pracy, gdzie będę nieosiągalny w sieci <!-- s:P -->
-
Podajcie propozycję terminu to postaram się przyjechać
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b], muszę się guliwera spytać, bo adres się zmienił, a godzina, to gdzieś koło 12 - 13 <!-- s:) -->
-
Tylko kiedy
Pozdrawiam
sid -
w tę sobotę <!-- s:) -->
-
Ja bym tam wolał godziny bardziej popołudniowe , około 16-17.
Pozdrawiam
sid -
Jak mnie się uda to będę w niedziele <!-- s:) -->
-
Nie tak szybko bo nam się ludzi nie nazbiera <!-- s:) -->
-
Moi mili, mam dla was informację, co do najbliższego spotu. Niestety nie dam rady w niedzielę, bo młody braciaka ma drugą rocznicę urodzin (oficjalnie to wczoraj były urodzinki), namiary podam jeszcze, gdzie będzie spot, bo planuję spota zorganizować pod halą kumpla guliwera, placyk niby jest, ale to od gościa będzie zależeć, a jak się nie uda to pod Krokusem o 17, kto chce - zapraszam. kto nie chce - też zapraszam Oby wtedy nam pogoda dopisała... <!-- s:) -->
EDIT:
bym jeszcze zapomniał z prośbą do administracji moderacji, która będzie na spocie, chodzi to głównie do sid'a lub Loni, jeżeli się da, to proszę jeden komplet czarnych kratek na rejestrację, dobrze?
-
to jak z tym spocikiem :?: Bo jeśli chodzi o mnie to mogę się do dnia dostosować. Ale godzina tak 16-17 wcześniej nie wydole. Wiadomo praca <!-- s:/ -->
-
Sobota 12.05.2012
Parking Krokus
Godzina 17:00Rameczki mam
Pozdrawiam
sid -
To jest ten parking na ul. Bora-Komorowskiego 37 :?: <!-- s:?: -->
-
Tak, to ten.
-
To jak bedzie wiecej chętnych to też wpadne <!-- s:D -->
-
Dostałem od guliwera namiary na halę, gdzie tam mógłby być prawdopodobnie spot ul Kantrowicka 400 os. Kantrowice, tam jest firma extreme sp.z o.o. czyli tam można zrobić miejsce spotu, Pasuje co niektórym :?: <!-- s:) -->
-
Mnie tam pasuje, ale trzeba mieć na uwadze to że ktoś z poza krakowa może mieć problem z dojazdem <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Wiem, gdzie to jest, bo tam będę u guliwera :] a poza tym mówił że placyk dość obszerny jest, może nie aż tak duży jak pod Krokusem, że można że tak powiem drifty sprawiać czy tam różne pierdółki, ale kilka Fabiszonek tam wejdzie bez problemu Ja się pytam i oferuję tylko o miejsce, więc proszę mi tu gniewem i obrazą nie wyskakiwać, bo tak, jak Loni pisała, polecą banany <!-- s;) -->
-
Sobota 12.05.2012
Parking Krokus , Bora Komorowskiego 37
Godzina 16:40A potem w większej kupie możemy do guliwera podjechać pod adres wskazany przez Tofika.
Pozdrawiam
sid