Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Pogoda zawsze jest ale zależy jaka a tak poważnie coś na weekend zapowiadali ok 18-20 stopni :niepewny: a ja jeszcze na zimówkach i kołpakach :luzak: <!-- s:luzak: -->
-
Ja będę targał zimówki do wakacji chyba, bo pasuje je w końcu dojechać i zmienić... jeszcze Reich pamiętają a auto przyjechało dawno temu...
-
A to ja raczej też przyjadę bo już naprawdę długo się nie pokazywałem na forum i na zlotach,ale są ku temu powody hehe. Robert ,ale sobie fotę trzasnąłeś w podpisie hiehie :super: Brat przyjedzie Fabką, a ja swoim Birdem a co by nie tak dla urozmaicenia <!-- s:) -->
-
[b]anpu[/b], a co tam modzisz w swojej fabce? <!-- s:) -->
[b]fafikoss[/b], co do podpisu, to Robert sam nie jest z tym podpisem poniżej masz linka:
-
No widzisz już mnie tu troszkę długo nie było hehe
Fajne masz aluski w fabce Tofik,pozdro
-
a wiele się zmienia hehe <!-- s:) -->
Dzięki za komentarzAle wrócmy do tematu
-
No właśnie proszę o nie robienie OT bo będą banany :zabanowany: <!-- s;) -->
-
Jak w naturze na zlocie te banany to biere <!-- s:P -->
-
Okazuje się że na kręgle musi być około 13 osób... może sobie odpuścimy. Ma być ładna pogoda to posiedzimy w plenerze <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Okazuje się że na kręgle musi być około 13 osób... może sobie odpuścimy. Ma być ładna pogoda to posiedzimy w plenerze <!-- s:D --> ?[/quote]
jestem za ładna pogoda długo wyczekiwane słoneczko mmmhhhh
-
[quote="sid"]Okazuje się że na kręgle musi być około 13 osób... może sobie odpuścimy. Ma być ładna pogoda to posiedzimy w plenerze <!-- s:D --> ?[/quote]
Das ist mir ganz egal.
-
[quote="K0_VOITH"]Das ist mir ganz egal.[/quote]
[i][b]Przetłumaczone z niem.[/b][/i] "To jest mi całkiem obojętne"
<!-- s;) -->
-
Oki to gdzie sie spotykamy??? <!-- s:) -->
-
- Loni
- K0_VOITH
- sid
- wroni
- nicram
- Mir_UTG
- MirekS
No ja też się dopisałem bo późno już. Co do miejsca napewno się trzeba liczyć z tym, że to niedziela popołudniu i dużo stolików będzie zajęte, a grupa nas jednak się zbierze. Można by coś kupić kto będzie chciał np. w KFC i spotkać się koło aut na dużym parkingu.
-
[b]MirekS [/b] popieram w dodatku pogoda ma byc ładna, więc lepeiej na powietrzu <!-- s:) -->
-
mnie niestety nie bedzie.....
-
W takim razie gdzie się spotykamy pod Krokusem na samym końcu parkingu koło ronda??? :oczami: <!-- s:oczami: -->
-
To spotkajmy się pod krokusem na samym końcu parkingu koło BP
Ja bedę chwile po 15:30
Pozdrawiam
sid -
No żebyście teraz nie namiszali tym Krokusem...
-
Myślisz że pod Plazą będzie luźniej ?
Pozdrawiam
sid