Spot Katowice / Kraków i okolice
-
- sid
- enemik
- guliwerkrknh
- anubis
- jarecki
- ??? zlloty
- kapi
- Michael
Szkoda Loni Może next razem w Katowicach <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]1. sid
2. enemik
3. guliwerkrknh
4. anubis
5. jarecki
7. ??? zlloty
8. kapi
9. MichaelSzkoda Loni Może next razem w Katowicach <!-- s:D -->[/quote]
Chciałam się wykręcić ale już mam egzaminy i muszę być szkoda bo chętnie bym się z Wami spotkała :rozpacz:
ps. chociaż może uda mi się w ostatniej chwili ale wole nie obiecywać
-
Ja jednak odpadam siła wyższa może następnym razem <!-- s;) -->
-
[quote="enemik"]parking KROKUSa od strony stacji BP tak jak zawsze <!-- s:) --> jak wiedziesz na światłach przy OBI i McDonaldzie to musisz przejechać cały parking Krokusa i po drugiej stronie masz BP adres Bora-Komorowskiego 37
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 21-11-2011, 20:14[/i] ][/size]
aaaa i [size=150]UWAGA[/size] jak by sie ktoś wybierał na spota do KRK ze śląska to tak na DK 94 KRK-Olkusz- Bytom 321km BIały kościół naładowali Fotki od autostrady na pasterniku pierwszy fotoradar w kierunku Krakowa też nabity i lubia stanąć z radarem na stacji i jeszcze za bramkami kierunek na KRK lubią stanąć na wysokości zjazdu na balice na Bora narazie radary unicestwione jak by się coś zmieniało to dam znać[/quote]jakieś nowości w temacie fotoradarów - jak obiecałem to bede
-
narazie nic nie ma nie wiem jak trasa bo nie byłem ale Kraków dalej to samo
-
No i co najważniejsze umawiamy się na parkingu Krokusa/Reala bliżej stacji BP
Pozdrawiam
sid -
TAK <!-- s:) -->
-
bedzie ktos miał moze przypadkiem całkiem:) naklejke fcp z białymi napisami (do naklejenia:P)???
-
[quote="guliwerkrknh"]bedzie ktos miał moze przypadkiem całkiem:) naklejke fcp z białymi napisami (do naklejenia:P)???[/quote]
no - przydałaby sie <!-- s:P -->liczymy że Loni nas odwiedzi
-
Jakby mnie nie było równo o 15 to będę o 15:10
Pozdrawiam
sid -
[quote]1. sid
2. enemik
3. guliwerkrknh
4. anubis
5. jarecki
7. ??? zlloty
8. kapi
9. Michael[/quote]
dziekuje przybyłym za miłe słowo i spotkanie <!-- s:P -->
sid, enemik - do następnego :zdrowko: -
Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień )
??Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień )
??[/quote]
Kur.. i ja znowu mam 2 zmiane..
a czemu znowu w KRK? nie czas na Katowice? <!-- s:D --> -
Mogą być Katowice oczywiście Ale jest duuuuużo czasu na uzgodnienia to można uzgadniać
Pozdrawiam
sid -
A może ktoś ma ochotę podjechać dziś na M1 do Zabrza na 16? <!-- s:) -->
-
sory sid ale muszę się wygadać KRK dlatego że kolega [b]sid[/b] coś wspominal o terenie muzeum lotnictwa
-
[quote="sid"]Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień )
??[/quote]
... i znów bedzie nas trzech ??? ..... :dontgetit: <!-- s:dontgetit: --> ja na razie odpadam ... -
Jak by to było Kato to bym wpadł, na KrK to pół dnia potrzeba więc nie wiem jak będzie z czasem <!-- s:/ -->
[b]kapi[/b], miałem się przypomnieć do Ciebie, tylko już nie pamiętam po co
-
ja jutro załatwiam wolne na 14 stycznia (jeśli będzie to w Katowicach) <!-- s;) -->
-
[quote="kapi"][quote="sid"]Co Wy na to aby [b]14 stycznia 2012 roku [/b] tj. sobota w Krakowie odbył się spot[b] [i]Fabia Club Polska [/i][/b]- ( miejsce w trakcie uzgodnień )
??[/quote]
... i znów bedzie nas trzech ??? ..... :dontgetit: <!-- s:dontgetit: --> ja na razie odpadam ...[/quote]dokladnie to samo powiedzialem