Spot Katowice / Kraków i okolice
-
No pięknie Miruś :hurra: moje gratulacje oby zawsze było Wam z górki no i mnóstow miłości i szczęścia :serce: :kwiatek: <!-- s:kwiatek: -->
A co do spotu to chyba już po świetach??? Mam nadzieję że uda się zrobić jeden w KR i w Katowicach jeszcze przed zlotem
-
oby sie chociaz 1 udalo zrobic .. musimy dogadac wyjazd cala banda <!-- s:) -->
-
Dzięki [b]Lonia[/b] , przekazałem właśnie [b]Doni[/b], hehe to już 11 lat <!-- s:) --> .
[b]Wojtuś[/b] jeden myślę, że napewno zagra.
-
hmmm może by tak nie wiem 14 maj coś zorganizować??
-
dla mnie moze byc 14sty lub 15sty <!-- s:) -->
-
Dla mnie też może być 14 lub 15 maj <!-- s:) -->
-
14 maja hmmm po 16 na chwilę bym wpadł <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
nam termin pasuje sob/niedz tylko godz jakies popoludniowe 16-17 do wiecz mozna posiedziec...
-
Uwaga Uwaga , jako że w kuluarach chodzą słuchy że jakiś spocik się szykuje <!-- s:P -->
Data : 14.05.2011 (Sobota)
Godzina : 16:30
Miejsce : Parking Geant/Krokus obok stacji BP , ul. Bora-Komorowskiego 37Lista :
- sid
Pozdrawiam
sid -
- sid
- enemik
-
- sid
- enemik
- anubis
- Loni
-
- sid
- enemik
- anubis
- Loni
- Wojtas
-
- sid
- enemik
- anubis
- Loni
- Wojtas
- manii dotii
-
- sid
- enemik
- anubis
- Loni
- Wojtas
- manii dotii
- MirekS
-
[center]Z przyjemnością zawiadamiamy iż :
Miejsce spotkania zostało zmienione na parking salonu samochodowego ŠKODA -> EMIDA !
Szczegóły :
[/center]
[center][b][color=#F00800][size=150]Parking przed Emida Sp. z o.o.
ul. Conrada 10, 31-357 Kraków
Pozycja GPS (według google : 50.089901,19.906111)
Godzina 16:30ZAPRASZAMY !!![/size][/b]
[/center][/color]Pozdrawiam
sid -
a co taka zmiana?
-
Przy okazji będziemy poruszali temat zlotu Emida jest sponsorem nagród w konkursach. A miejsce zaproponował [url=http://www.fcp.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=85][b]O TEN PAN TUTAJ[/b][/url]
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Przy okazji będziemy poruszali temat zlotu Emida jest sponsorem nagród w konkursach. A miejsce zaproponował [url=http://www.fcp.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=85:][b]O TEN PAN TUTAJ[/b][/url][/quote]
....czyli [b]MirekS[/b] <!-- s;) -->
-
a będzie ktos z pracowników Emidy na spocie??? czy tylko poprostu miejsce spota tam
-
maja byc 2 osoby <!-- s:) -->