Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="anubis"]najlepszy byłby parking główny w kryspinowie jadąc od balic[/quote]
Nikt się tam nie przyczepi do nas ? I czy będzie otwarty wjazd ? płatny ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="anubis"]Po i przed sezonem zawsze było otwarte i wjazd za free, ale moze jutro tam skocze to napisze[/quote]
Jakbyś mógł to super
Pozdrawiam
sid -
jest jakas lista chetnych... pogode ktos zamowil?..? cos tak spokojnie w tym temacie..
-
no z pogoda narazie nieciekawie <!-- s:/ -->
No to robimy liste :
1.Wojtas i Loni
-
- Wojtas i Loni
- sid
Pozdrawiam
sid -
My też się piszemy Elek i Karolcia
-
- Wojtas i Loni
- sid
- Anubis /jak zdążę/
- Elek i Karolcia
To jak godzina 12 czy 13 ?
Pozdrawiam
sid -
Ja też planuję być z małżonką, godzina jest mi obojętna...
-
Ja wstępnie też się piszę, ale jeszcze potwierdzę na 100%.
-
Ja jeszcze zastanawiam się co by zrezygnować z grilla bo pogoda ma być taka sobie. Może spotkajmy się jak zwykle pod Krokusem ?
Pozdrawiam
sid -
cos enemik milczy nam ostatnio? na grila pasowala by 100% pogoda raz bylismy ze skodavka na takim pieczeniu hot-dogow i powiem ze przewialo nas konkretnie
-
A gdzie ten Krokus? Coś mnie choroba zbiera i nie do końca wiem jak będę się czuł na wekend i czy nasz wyjazd wypali. Sorki,ale ja choroby nie wybierałem,sama przyszła. Dam znać w Sobotę czy mnie nie rozłożyło kompletnie. <!-- s:/ -->
-
Ten Krokus ma 1 problem .. w tym KFC nie ma za duzo miejsca a panie sprzataczki sie nie mile jak chce sie przestawic krzeslo <!-- s:) -->
-
enemik właśnie w niedziele nie może się zjawić ... to co Krokus ? Bo jakieś mega szybkie info trza dać <!-- s:D -->
Albo spotkajmy się w Kryspinowie Tylko że nie ja nie dysponuje tym piekielnym urządzeniem
Pozdrawiam
sid -
Zapowiadają śnieg na niedzielę, poniedziałek pewnie im się nie sprawdzi, ale..., dziś jest cholernie wietrzno i zimno od rana, wydaje mi się, że grill póki co odpada. Co kfc jak się duża grupa nie zbierze to się pomieścimy, z tego co widze wstępnie 5 aut się melduje.
-
No to narazie zostaje KROKUS niedziela ... godz 15-16 :?: <!-- s:?: -->
-
Ja bym wolał 15, bo tak do 17 dysponuję czasem, potem w rodzinie mała rocznica i mam rodziców na kolacji.
-
No to krokus od 15
Pozdrawiam
sid -
ja na 99% nie dam rady :zalamany: <!-- s:zalamany: --> ale zawsze zostaje ten 1% szans będę się starał
-
Witam!!! Niestety nie damy rady się pojawić,ponieważ rozłożyło mnie choroba totalnie. Dla mnie najlepsze teraz to Wyrko i okład z młodych piersi. Hhehe . Przykro nam bardzo,ale nie mam siły na jazdę. Przepraszamy <!-- s:( --> ,ale widzimy się ze wszystkimi w Sulejowie.Pozdrawiamy!!!