Spot Katowice / Kraków i okolice
-
No [b]Twa[/b] obecność [b]Pinek[/b] jest obowiązkowa, bo nie widziałem [b]Cię[/b] już wieki.
-
Nie mam jeszcze planu na zjazdy ale jak tylko będę miała wolne też się zjawię <!-- s:) -->
-
- Wojtas
- casec
- vanhouse
- MirekS
- Jarecki87
- ? enemik
- manii
- ? Zygus
- sid
- Lestek
- ? nicram
- ? Pulstar
- ? Loni
-
Jak mialem fabie, to nie bylem, moze teraz jako milosnik mi sie uda byc na jakims spocie <!-- s:) -->
-
- Wojtas
- casec
- vanhouse
- MirekS
- Jarecki87
- ? enemik
- manii
- ? Zygus
- sid
- Lestek
- ? nicram
- ? Pulstar
- ? Loni
14.??sputnik
-
enemikowe kiełbaski przyciągają tłumy normalnie <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]enemikowe kiełbaski przyciągają tłumy normalnie <!-- s:D -->[/quote]
Tomku ale To był ostatnio Twój i manii'ego pomysł mój to był ćwiczenia wiec kiełbaski fundujesz Ty
-
jak bedą kiełbaski bede i ja <!-- s:D -->
-
Wariantem awaryjnym są hotdogi z BP <!-- s:D -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 04-01-2011, 15:52[/i] ][/size]
BTW, będzie ktoś może dysponował laptokiem&kabelkiem w celu z czytania błędów ?Pozdrawiam
sid -
hej a mamy jakis plan zlotu?? moze jakies konkurencje zabawy?? <!-- s:) -->
-
na spocie nigdy nie bylo zadnych tego typu "zabaw" .. do tego pora roku moim zdaniem nie sprzyja tego typu rozrywce <!-- s:( -->
-
oj były "zabawy" były na wrześniowym spocie [b]sid [/b]i [b]manii[/b] mogą potwierdzić a jedną z konkurencji zaproponowanych chyba przez Mariusza było kto wypatrzy przejeżdżającą fabie <!-- s:D -->
-
a moze bysmy pojechali na kregle do fantasy parku w plazie?? <!-- s:) -->
-
Witam, czy na ten spocik mogą przyjechać ,,świeżacy'' czy tylko pełnoprawni członkowie FCP??? No dopiero teraz zarejestrowałem się na forum , a chętnie bym podjechał
-
[quote="fafikoss"]Witam, czy na ten spocik mogą przyjechać ,,świeżacy'' czy tylko pełnoprawni członkowie FCP??? No dopiero teraz zarejestrowałem się na forum , a chętnie bym podjechał :-)[/quote]
Oczywiście że można przyjechać Przy okazji : http://www.facebook.com/pages/Fabia-Club-Polska/140747555977630<!-- m -->
Pozdrawiam
sid -
No to spoko na pewno się pojawię, akurat 15 tego mam wolną sobotę. Także dopisuję się do chętnych ponizej: 1. Wojtas
2. casec
3. vanhouse
4. MirekS
5. Jarecki87
6. ? enemik
7. manii
8. ? Zygus
9. sid
10. Lestek
11. ? nicram
12. ? Pulstar
13. ? Loni
14.??sputnik
15. ? Anubis
16.fafikoss -
chętnie przygarne naklejke klubową na spocie w sob jakby mi Prezes wziął.. :padam: <!-- s:padam: -->
-
[b]fafikoss[/b], na spocie mozesz stac sie klubowiczem jesli tylko zaprganiesz (wiecej info w moim podpisie) <!-- s:) -->
[b]manii[/b], wezme kilka takze jak cos to bedzie mozna nabyc i odswiezyc logo
[b]Miruś[/b] bedziesz sam czy z maloznka :?: nam uda sie byc tym razem w komplecie -
[quote="Wojtas"][b]Miruś[/b] bedziesz sam czy z maloznka :?: nam uda sie byc tym razem w komplecie <!-- s:) -->[/quote]
Wszystko wskazuję, że sam, nie mam dzieci przy kim zostawić, a pogoda nie sprzyja ku temu by ich brać.
-
Witam Was i takie mam pytanie czy bardzo by wam rozwaliło plany przeniesienie godziny Spotkania ? na 16 ? nie bijcie odrazu oczywiście podporządkuję się większości