Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Również dzięki wzystkim za przybycie, mi nic nie błyskało przynajmniej tego nie zauważyłem, pewnie za szybko jechałem :hyhy: <!-- s:hyhy: --> .
[b]Loneczko[/b] dzięki, przesyłka dotarła, jest .
Pozdro.
-
[quote="sid"]BTW, przed wjazdem do tunelu w Katowicach jest fotopstryk ? Bo coś mi błyskało [/quote]
chyba nie wszystkim błyska, może teraz go uzbroili :???: <!-- s:???: -->nawet ten "pożyczony" wóz się załapał na sesję zdjęciową
dziękuję za mile spędzony czas, do następnego .. -
Ja też dziękuje <!-- s:D --> I do zobaczenia w Krakowie
Pozdrawiam
sid -
Dzięki z spocika i do natępnego w krk
też nie zauważyłem żeby coś błyskało <!-- s:P -->
-
własnie oglądam forum i spr o której zlot i miejsce a tu niedziela
no tak
jak sie wstało w piatek o 4 rano i poszło spać w sobote o 14 ( z pracy do pracy i z pracy do pracy i z pracy do pracy ) i jeszcze synek robił urodzinki dla kolegów za scianą ( mały hałas ) to wybaczcie można było zapomniecteraz mam życie bardzo ... aktywne i uciekło mi pare godzin na 7 dni pracy 1 dzień spania
znowu dałem .......... :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
przepraszam wszystkich znajomych i tych których chciałem zapoznać
do nastepnego zobaczenia:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:
-
[b]Miruś[/b] nie ma za co słyszałam że fajnie było i nawet[b] Docia[/b] się zjawiła :super: może następnym razem dam już radę :] <!-- s:] -->
-
Ja również dziękuję za miłe spotkanko :padam: I obiecuję jeszcze się pojawić na przyszłych pogaduchach. Pozdrawiam :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Pulstar"]Ja również dziękuję za miłe spotkanko :padam: I obiecuję jeszcze się pojawić na przyszłych pogaduchach. Pozdrawiam :super: <!-- s:super: -->[/quote]
A no to teraz to ja wiem kto jest kto
Pozdrawiam
sid -
[quote="Loni"][b]Miruś[/b] nie ma za co słyszałam że fajnie było i nawet[b] Docia[/b] się zjawiła :super: może następnym razem dam już radę :] <!-- s:] -->[/quote]
też mam nadzieję, że następnym razem nie nawalimy
-
Panie i Panowie moze zrobilibysmy jakis spocik w miesiacu grudniu :?: .. miejsce tym razem Krakow ... ja jestem za ktoras sobota <!-- s:) --> ale wybierzemy taki dzien zeby pasowalo jak najwiekszej liczbie osob
-
Jeżeli nie będę miała szkoły to może też się zjawię <!-- s;) -->
-
Panie, Panowie , czas na spotka w KRK. Pasuje się spotkać przed świętami jakoś .
Nie ukrywam że mi pasuje 5 grudzień <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Panie, Panowie , czas na spotka w KRK. Pasuje się spotkać przed świętami jakoś .
Nie ukrywam że mi pasuje 5 grudzień <!-- s:D -->[/quote]
kombinator chce się na mikołaja załapać..hehe
-
Ja też podjadę, może nie na długo, ale będę, a spotkanie o której? tradycyjnie 15?
-
a co myslice tydzien pozniej tj. 11sty lub 12sty :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Wojtas"]a co myslice tydzien pozniej tj. 11sty lub 12sty :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Tzn. grudnia .Jak dla nmie też może być, z tym, że bym bardziej obstawał za sobotą.
-
no mi bardziej odpowiada tydzien pozniej bo 4 lub 5 moze byc problem z dotarciem <!-- s:( -->
-
Hmm, ja z kolei mogę 11 ale do 12 <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
bedzie ktoś w stanie zrobić logi dynamiczne ? jeden kolega z KRK ma problem z fabką ...
ja niestety nie dojade... <!-- s:/ --> -
Chętnie bym w końcu zawitał na spota w KRK. 11 i 12 mi pasuje, tylko napiszcie gdzie. Jeszcze jedna sprawa czy na spocie bedzie mozna zakupic naklejki...??