Spot Katowice / Kraków i okolice
-
- WolfMK
- Wojtas i Loni
- sid
- zlloty
-
Ja tez sie zjawie z moja Marcelka <!-- s:) -->
-
- WolfMK
- Wojtas i Loni
- sid
- zlloty
- Pinek i Marcelka
(proszę powielać listę dopisując się samemu)
-
- WolfMK
- Wojtas i Loni
- sid
- zlloty
- Pinek i Marcelka
- nicram
-
Pogoda na spocik zapowiada się troszku pochmurna....
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Pogoda na spocik zapowiada się troszku pochmurna....[/quote]
Marudzisz, jakbyś rowerem na zlot miał przyjechać <!-- s:D -->
-
[quote="zlloty"][quote="sid"]Pogoda na spocik zapowiada się troszku pochmurna....[/quote]
Marudzisz, jakbyś rowerem na zlot miał przyjechać <!-- s:D -->[/quote]
A chciałem sobie kiedyś kupić rower Skody
BTW, wiadomo już gdzie odbędzie się spot ?
Pozdrawiam
sid -
Ja proponuję pod jakimś hipermarketem. Może być IKEA na Roździeńskiego lub Silesia na Chorzowskiej.
-
Jak będzie ustalone miejsce, to podajcie namiary GPS.
-
IKEA/Katowice al. Aleja Walentego Roździeńskiego 95 ( 50.27164,19.059806 )
Silesia City Center/Katowice ul. Chorzowska 109A ( 50.26968,19.004778 )Nie mam co prawda GPS, więc jakbym nie mógł trafić to będę dopytywał się na radiu.
Pozdrawiam
sid -
Słuchajcie, a nie chcecie przejechać przez Chrzanów zabierając po drodze Loni i Wojtasa, a następnie przez Jaworzno zabierając do kolumny i mnie ? <!-- s:) -->
Tak by było najciekawiej i problem z trafieniem odpada. -
Mnie to obojętne, nawet lepiej Teraz widzę że zlloty też jest z Krakowa <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="wolfmk"]Słuchajcie, a nie chcecie przejechać przez Chrzanów zabierając po drodze Loni i Wojtasa, a następnie przez Jaworzno zabierając do kolumny i mnie ? <!-- s:) -->
Tak by było najciekawiej i problem z trafieniem odpada.[/quote]No ba! Bezwzględnie! Dajcie mi namiary na PMkę wraz z czasem spotkania w w/w miejscach.
Przy okazji - miałby kto klubową naklejkę na zbyciu? Tę, którą dostałem, zalał mi przeciekający płyn do spryskiwaczy
-
to kiedy - gdzie - i o której godzinie :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
napewno SILESIA CC .. proponuje niedziele godz 15:00 kolo stacji Shella
-
Na której stacji shell - na Roździeńskiego, Ligockiej, Mikołowskiej, Gnieźnieńskiej ??
Godzina 15 mi odpowiada. Jeśli chodzi o miejsce to niech ktoś zadecyduje i będzie ustalone... Proponuję podać również dokładny adres. -
Chetnie bym wpadl ale nie poskladam samochodu moze zorganizujecie cos za niedlugo w poblizu <!-- s:) -->
-
A zatem..
NIEDZIELA.......
.... GODZINA 15:00..
.........Silesia City Center/Katowice ul. Chorzowska 109A ( 50.26968,19.004778 )
SPOT FCP!
-
[quote="wolfmk"]Na której stacji shell - na Roździeńskiego, Ligockiej, Mikołowskiej, Gnieźnieńskiej ??
Godzina 15 mi odpowiada. Jeśli chodzi o miejsce to niech ktoś zadecyduje i będzie ustalone... Proponuję podać również dokładny adres.[/quote]mialem na mysli parking przy Silesi kolo stacji Shella (tam zawsze jest najwiecej miejsca) <!-- s:) -->
-
Jeżeli jest jeszcze ktoś z Krakowa chętny dołączyć to około 12 czekam ze zllotym w okolicach Almy na ul. Pilotów.
Pozdrawiam
sid