Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

NO to chyba zima...  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Bry, może jakieś przedświąteczne spotkanie w Katowicach lub okolicy?  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Jeżeli jest wola ludu to czemu nie  Jednak ja chyba tym razem się nie pojawię gdyż mam już każdy weekend zajęty Jednak ja chyba tym razem się nie pojawię gdyż mam już każdy weekend zajęty <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->Pozdrawiam 
 sid
- 

Jak nie weekend to może piątek 21. 12. wieczorem? lub jakiś inny wieczór? :hyhy: <!-- s:hyhy: --> Nie ma chętnych na spocik? 
- 

ja bym wpadł z chęcią tym bardziej że ostatnio jak nasypało to radocha była na parkingu, ale ostatnio kierownik mnie łapie na każdy weekend do roboty i wielka nie wiadoma czy będę miał wolne czy nie 
- 

[b]mattuszycki [/b] powiadasz ze koniec swiata chcesz spedzic na spocie :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

[quote="zecke"][b]mattuszycki [/b] powiadasz ze koniec swiata chcesz spedzic na spocie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote] Nie będzie koniec świata :super: 
- 

[b]ushu[/b] jak nie  nastaną 3 dni ciemności i wszystko sie skończy  :hyhy: <!-- s:hyhy: --> nastaną 3 dni ciemności i wszystko sie skończy  :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
- 

Każda osoba jest mile widziana na spocie  . Więc jak Ci się chce to możesz . Więc jak Ci się chce to możesz <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

I chłopaki i dziewczyny serdecznie zapraszają na spociki Katowice/Kraków  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Tym razem Śląsk  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Spokojnie nie skończy się majowie informują, że zmienili datę na bliżej nieokreśloną. 
- 

To gdzie i o której jutro?  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Zostawmy sobie spota po świętach wtedy więcej nas może przyjechać  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Panowie .. jakiś spot w naszym rejonie ?  
- 

kiedy, gdzie i o której?  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Jestem otwarty na wszelkiego rodzaju propozycje  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Na Fejsbuku pojawił się pomysł spotu w Krakowie  <!-- s:P --> Nawet ja byłbym za ta opcją bo nie wiem czy dam rade dojechać do Katowic <!-- s:P --> Nawet ja byłbym za ta opcją bo nie wiem czy dam rade dojechać do Katowic Ale wybór pozostawiam oczywiście Wam Ale wybór pozostawiam oczywiście Wam To co ta niedziele, tylko gdzie ? Pozdrawiam 
 sid
- 

a nie mysleliscie kiedys zrobic tak po srodku miedzy kato a krk ? krzeszowice np ?  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[quote="zecke"]a nie mysleliscie kiedys zrobic tak po srodku miedzy kato a krk ? krzeszowice np ?  <!-- s:P -->[/quote] <!-- s:P -->[/quote]
 uważam to za najbardziej rozsądne