Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Już po spocie  <!-- s:) -->. <!-- s:) -->.
 Było bardzo bardzo miło i sympatycznie. Dziękuję tym, którzy przybyli.
 Niebawem w galerii pojawią się zdjęcia ze spociku.
 Osoby, które mają swoje zdjęcia, mogą je dodawać w kolejnych postach w galerii . .
 Jeszcze raz dzięki za mile spędzony czas !
- 

Było super :hurra: fajnie było poznać nowych klubowiczów i spotkać już tych znanych  Mam nadzieje do zobaczenia na następnym spociku a tych którzy się wybierają na III Zlot to do szybkiego spotkania Mam nadzieje do zobaczenia na następnym spociku a tych którzy się wybierają na III Zlot to do szybkiego spotkania <!-- s;) --> <!-- s;) -->ps. Dzięki wielkie [b]Zlloty[/b] za pilotowanie pod "Bazyliszka"  
- 

Dzieki wszystkim za przybycie :zdrowko: oby spoty na poludniu staly sie czykliczne :ksiadz: moze byc tak 1 raz w miesiacu  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Zlot i po zlocie, dzięki za miłe spotkanie i pogaduszki  , fajnie spędzony czas jak zawsze , fajnie spędzony czas jak zawsze , a teraz do zobaczyska za dwa tygodnie w borkach  :motorek: <!-- s:motorek: --> . , a teraz do zobaczyska za dwa tygodnie w borkach  :motorek: <!-- s:motorek: --> .
- 

Ja tu na stałe zagoszczę, zwłaszcza po sobotnim zlocie  <!-- s:) --> Przesympatyczne towarzystwo, zatem nie pozostaje nic innego, jak się zapisać. No i czekam niecierpliwie na fotki! <!-- s:) --> Przesympatyczne towarzystwo, zatem nie pozostaje nic innego, jak się zapisać. No i czekam niecierpliwie na fotki!Do zobaczenia (mam nadzieję) pod koniec maja! 
- 

[b]zlloty[/b], fotki już są w dziale "Galeria"  <!-- s:) -->. <!-- s:) -->.
- 

dzieki za spotkanie i odrazu przepraszam ze tak krotko byłem nastepnym razem bedzie napewno dłużej wszystko przez przygotowania do komuni ps. niestety quada nie dostałem    <!-- s:D -->  dzis sie dopiero dorwałem do komputera i odrazu kilka zdjęć w galerii <!-- s:D -->  dzis sie dopiero dorwałem do komputera i odrazu kilka zdjęć w galerii
- 

[b]Enemik[/b] tym razem wybaczamy  ale następnym razem już Ci sie nie uda tak szybko zniknąć ale następnym razem już Ci sie nie uda tak szybko zniknąć no ale jak obowiązki to obowiązki no ale jak obowiązki to obowiązki <!-- s:) --> <!-- s:) -->ps. eee tam quad lepsza fabia :resorak: 
- 

[b]enemik[/b], nastepnym razem musisz zarezerwwac troche czasu dla FCP  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Mysle ze nadszedl czas na kolejny poludniowy spocik ... jak zwykle do wyboru : Katowice lub Krakow .. podawajcie jaki termin wam odpowiada .. wiadomo mowa o ktoryms weekendzie czerwca  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ja mam cały czerwiec zawalony pracą i egzaminami więc proponuję na spokojnie spotkać się 3-4 lipca oczywiście w Katowicach  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Moja propozycja to 26 czerwca, co do miejsca poprzednim razem był krak to teraz wychodzą katowice. 
- 

Na dzisiaj odpada mi tylko weekend 18-19 czerwiec, do każdego innego terminu postarm się dopasować. 
- 

Mi najbardziej pasuje pierwsza połowa czerwca lub początek lipca. Ale wszystko jeszcze do ustalenia. 
- 

Wypadałoby poznać Was w końcu  <!-- s:P --> Mnie osobiście pasowałby 3 lipiec, najlepiej w Krakowie, gdyż mogę być wzywany do arbeitu.... a z Katowic trochę by mi to zajęło <!-- s:P --> Mnie osobiście pasowałby 3 lipiec, najlepiej w Krakowie, gdyż mogę być wzywany do arbeitu.... a z Katowic trochę by mi to zajęło Pozdrawiam 
 sid
- 

[b]MirekS[/b], a jak stoisz 3-4 lipiec :?: <!-- s:?: --> 
- 

[quote="Wojtas"][b]MirekS[/b], a jak stoisz 3-4 lipiec :?: <!-- s:?: -->[/quote] Ty Wojtas tak stoisz że 3-4 lipiec bawisz się na weselu  
- 

teraz to i ja to wiem  takze Panowie i Panie ja odpadam 3-4 lipiec .. powod jak wyzej .. wesele znajomych takze Panowie i Panie ja odpadam 3-4 lipiec .. powod jak wyzej .. wesele znajomych :piwo:    :tanczy: <!-- s:tanczy: --> :piwo:    :tanczy: <!-- s:tanczy: -->
- 

Ja również odpadam 3-4 lipiec. 
- 

hmmm cos to ciezko u wszystkich z terminami  ... a jak stoicie 10-11 lipiec  :?: <!-- s:?: --> ... a jak stoicie 10-11 lipiec  :?: <!-- s:?: -->