Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja bede razem z basia, ale ktos wiecej czy sie pojawi to watpie.
-
[quote]może wpadnę <!-- s:) -->[/quote]
No i szkoda ze cie nie bylo, bylaby okazja sie poznac. Gierka bardzo fajna, pogoda dopisala, takze bylo milo i sympatycznie.
[b]majkel[/b], a moze wpadniesz jutro na siatkowke, na spocik na sali??
-
[quote="Zygus"]Ja bede razem z basia, ale ktos wiecej czy sie pojawi to watpie.[/quote]
To już mamy podstawowy skład.
-
no niestety wczoraj nie dałem rady.. (mam niedługo egzaminy na studia i musiałem się jeszcze przyłożyć..). W siatke za bardzo grac nie umiem, wiec czekam na kolejny spocik pilkarski.. <!-- s:) -->
-
hmmm ciezka sprawa ztymi spotami albo slaba kondycja wlascicieli,, dobrze ze choc paru ma odwage zagrac :piwo: :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
zebym mial blizej, a tak te 530 km to troche drogi jest.
-
Niestety się nie wyrobiłem w czasie i zabrakło mojej osoby <!-- s:( -->
-
Dzis wyjatkowo dopisala frekwencja ale ogolna, bo z fcp to jak zwykle ja i mdr bylismy. Ale w sumie do grania w siatke bylo nas chyba 15 o ile dobrze licze :super: <!-- s:super: -->
-
planowane sa spociki w karzdy pierwszy piatek miesiąca , a wiec
nastepny ma sie odbyc w piatek 6 lipca pod ASO Lelek w Gliwicach ul Portowa 2
przy zjeżdzie z A4 na Gliwice
ZAPRASZAM <!-- s -->
-
będę :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Jutro spocik kolejny typowo pilkarski na boisku ze sztuczna nawierzchnia. Boisko na obiektach KS Grzegorzecki tak jak ostatnio, godzina 14.00
Zapraszam wszystkich chetnych
w razie czego kontakt do mnie 502340587 -
Siatkowka dzisiaj o 20, bedzie ktos??
-
[quote="Zygus"]Siatkowka dzisiaj o 20, bedzie ktos??[/quote]
Skład tradycyjny
-
Niestety dopadł mnie dyżur, wróciłem dopiero do domku, a tu już po 1 :dobani: <!-- s:dobani: --> w nocy, mam nadzieję, że było super i [b]FCP[/b] zwyciężyło.
-
No niestety gierki nie bylo. Okazalo sie ze jest jakies rozpoczecie obozu i sala zajeta.
Przez caly lipiec nie bedziemy mogli grac, o sierpien trzeba sie pytac dyrektora. -
UUU :rozpacz: to kanał <!-- s:( -->
-
w niedziele kolejna dawka sportowych emocji, gramy w pileczke o g14. Zainteresowanych zapraszam,
-
i tym razem odpadam - siedzę na szkoleniu w warszawie <!-- s:/ -->
-
Ja Łukasz coś mam ostatnio pecha do tych terminów, albo dyżury, albo delegacje, w ten weekend mi się kroi wawa <!-- s:( --> .
Bawcie się dobrze i zapodajcie jakieś foty, by było co oglądać przy :piwo:
-
My z basia fotek nie robimy, tylko "seaty" a ich fotki mozna ogldac na http://www.klubseata.pl<!-- w --> w albume.
Choc z pilki chyba nie ma zadnych fotek