Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[b]Miruś[/b] fajne fotki i garbuski też fajowe <!-- s:) -->
-
Ja obecnie i tak jestem lekko poobijany po ostatniej gierce. Mam stluczona cala stope i ledwo chodze <!-- s:D -->
Teraz wogole bedzie ciezko bo wakacje, niektorzy wyjezdzaja, takze moze moze byc klopot z zebraniem sie. -
Fajny zlocik, moze kiedys my tez sie doczekamy takich ogolno europejskich zlotow fabek
-
:hyhy: <!-- s:hyhy: --> wątpię ...
-
Znalazlem na innym forum. Moze bysmy sie wybrali i zagrali?? Ze mna tylko taki problem ze nie wiem czy nie wyjade w tym czasie.
[quote]W imieniu Stowarzyszenia Centrum Tuningu Samochodowego serdecznie zapraszam do udziału w turnieju sportów plażowych pod nazwą CTS BEACH CHAMP.
Turniej odbędzie się w dniu 18-19.08.2007r w letnim kompleksie sportowym w parku Zielona w Dąbrowie Górniczej.
Imprezę patronuje kierownik Centrum, Sportu i Rekreacji w Dąbrowie Górniczej Pani mgr Dagmara Molicka. Mecze odbędą się na profesjonalnie przygotowanych boiskach do siatkówki plażowej oraz pompowanym boisku oczywiście na piachu.Siatkówka plażowa - 2 osoby - możliwe zmiany hokejowe
Piłka nożna - po 5 osób - możliwe zmiany hokejowe
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE CHĘTNE KLUBY!!!!
PROSZĘ O POTWIERDZENIE PRZYJAZDU ORAZ UDZIAŁU PONIEWAŻ MUSIMY PRZYDZIELIĆ KLUBY DO GRUP. [/quote]
[img]http://img329.imageshack.us/img329/1102/siatkowkane3.jpg[/img]
wiecej szczegolow
http://tuningforum.pl/viewtopic.php?t=100495<!-- m --> -
Mnie w tym terminie nie ma.
-
[b]mdr[/b], nie wiesz jak z sala w sierpniu, bo wtedy na ostatnim razie mowila nam ta babka ze w sierpniu byc moze bedziemy mogli chodzic. Nie masz tam numeru zeby przedzwonic albo sie jakos dowiedziec
-
To jak dzis pierwszy piatek miesiaca... szykujemy cos?? tylko proponuje troszke inne miejsce bo tam u Lellka jest jakis remont i brak miejsca :-(... sa jacys ochotnicy...
-
a ja sie pisze :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Ja też by jechał <!-- s:) -->
-
Mam propozycje .. z racji tego ze zawitam swoja fabka w slaskie rejony chcialbym zaproponowac jakis spocik Z racji tego ze ostatnio widzielismy sie pod koniec maja na Tuning Show w Krakowie to dla rownosci moze spocik w Katowicach - Silesia :?: i teraz jaka data byla by najlepsza 8 (sobota) czy 9 (niedziela) wrzesnia :?: <!-- s:?: -->
czekam na Wasze opinie
-
Mnie to obojętne dopasuje się mam czas <!-- s:) -->
-
Mnie tez wszystko jedno, ale lepiej chyba bedzie w niedzele. Dla wszystkich chyba jest to dzen wolny od wszelkich zajec.
My bedziemy, bo dawno sie nie widzielismy <!-- s:D --> -
moim zdaniem najlepsza jest niedziela (9 wrzesien), miejsce Katowice - CH Silesia ..tylko ktora godzina :?: 14 pasuje :?: <!-- s:?: -->
-
dla mnie pasuje <!-- s:) -->
-
Lepsza by byla godzina 15, bo wtedy zdaze jeszcze zjesc obiad w domu przed wyjazdem <!-- s:) -->
-
ok zmienialem tytul tematu .. ustalamy w Katowice ... 9 wrzesnia w Silesii godz. 15:00
-
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
co chciales przez to wyrazic :?: <!-- s:P -->
-
Może i ja się pojawię <!-- s -->