Witaj na forum Fabia Club Polska

Stukajace klameczki w dzielonej tylnej kanapie!

Topic created · 17 Posts · 4252 Views
  • Czy wystepuje u Was ten sam problem?
    Jesli tak to jak sobie z nim poradziliscie?
    Probowalem okleic haki tasma (te, w ktore wchodz siedzenia po zamknieciu) lecz po jakims czasie klamki zaczely znow stukac, a po zdjeciu tasmy klameczki stukaly jeszcze glosniej.
    Jest to (jak dla mnie) bardzo denerwujace.
    Czy mozna jakos rozkrecic ten fotel zeby dostac sie do mechanizmu w kanapie?

• U mnie też cisza, może za często rozkładasz siedzenia na sobotnio - niedzielnych wypadach 😄 <!-- s:D --> i się poprostu wyrobiły, co ??

• [quote="MirekS"]U mnie też cisza, może za często rozkładasz siedzenia na sobotnio - niedzielnych wypadach 😄 <!-- s:D --> i się poprostu wyrobiły, co ??[/quote]

Wlasnie w tym problem ze od nowosci po okolo dwoch meisiacach zaczely stukac i to ta po ktorej najczesciej siadaja pasazerowie. Ta z drugiej strony tez stuka ale o wiele mniej 😞 😞
    W salonie musialy byc jakies demonstracje 😄

• Wolf to sie kocyk wozi w bagażniku.

• U mnie tez cisza.
    To w takim razie musisz czesciej rozkladac kanapke na weekendowych wypadach za miasto 😛 <!-- s:P --> moze sie wyrobi

• Ale wlasnie o to chodzi, ze te klameczki maja luz i na dziurach, gdy konstrukcja sie lekko ugina to stukaja...

• [quote="wolfmk"]konstrukcja sie lekko ugina ...[/quote]

powiadasz 😄 😄 😄 , chyba musisz zmienić amory na gazowe 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="MirekS"][quote="wolfmk"]konstrukcja sie lekko ugina ...[/quote]

powiadasz 😄 😄 😄 , chyba musisz zmienić amory na gazowe 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

Albo upodobania, na nieco szczuplejsze panie 😛

• No ja Was zabije normalnie 😛 😛 <!-- s:P --> Pytam sie powaznie a Ci sobie jaja robia ehh..
    😛 😛
    oj Wy czekajcie.... :twisted:

• Nie denerwujcie Wolfa bo nie bedzie chcial na nastepnym zlocie pojechac po kolejna flszke 😛 <!-- s:P -->

• 😄 😄 😄 :rotfl: :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
    teraz to lola niezlego zaliczylem :lol:
    Nie no ostatecznie pojade, ale bede sobie wybieral ktora fabia 😄

• Pojedziemy fabia tego ktory bedzie najbardziej niedopity .. teraz bylismy moja 🙂 ale to nie oznaczalo ze bylem niedopity 😛 <!-- s:P -->

• Nie ma to jak fachowe dywagacje na tematy motoryzacyjne w gronie znajomych majacych wspolna pasje :lol: <!-- s:lol: -->

• zauwazylem ze prawie kazdy temat nie wazne czy jest o tuningu czy sprawy klubowe i tak nasze rozmowy sprowadzaja sie do alkoholu oraz kobiet :lol: :lol: <!-- s:lol: -->

• To już chyba domena mężczyzn 😛 <!-- s:P -->

• eeee.. mi tam do alkoholu nie predko 😛 😛 <!-- s:P -->

• Tak, jestem archeologiem 🙂 <!-- s:) --> Nie będę zakładał nowego tematu, dotyczy on też kanapy tylnej.

Mam dzieloną tylną kanapę, problem jest następujący - prawa część składa się bez problemu, wszystko działa. Niestety w lewej części jest urwana klamka(ta czarna u góry) i fotele się nie składają. Nie wiem nawet jak to zrobić, nic w środku nie widać a często przydałoby mi się trochę więcej miejsca.

Log in to reply