Stukajace klameczki w dzielonej tylnej kanapie!
-
Czy wystepuje u Was ten sam problem?
Jesli tak to jak sobie z nim poradziliscie?
Probowalem okleic haki tasma (te, w ktore wchodz siedzenia po zamknieciu) lecz po jakims czasie klamki zaczely znow stukac, a po zdjeciu tasmy klameczki stukaly jeszcze glosniej.
Jest to (jak dla mnie) bardzo denerwujace.
Czy mozna jakos rozkrecic ten fotel zeby dostac sie do mechanizmu w kanapie? -
U mnie też cisza, może za często rozkładasz siedzenia na sobotnio - niedzielnych wypadach <!-- s:D --> i się poprostu wyrobiły, co ??
-
[quote="MirekS"]U mnie też cisza, może za często rozkładasz siedzenia na sobotnio - niedzielnych wypadach <!-- s:D --> i się poprostu wyrobiły, co ??[/quote]
Wlasnie w tym problem ze od nowosci po okolo dwoch meisiacach zaczely stukac i to ta po ktorej najczesciej siadaja pasazerowie. Ta z drugiej strony tez stuka ale o wiele mniej
W salonie musialy byc jakies demonstracje -
Wolf to sie kocyk wozi w bagażniku.
-
U mnie tez cisza.
To w takim razie musisz czesciej rozkladac kanapke na weekendowych wypadach za miasto <!-- s:P --> moze sie wyrobi -
Ale wlasnie o to chodzi, ze te klameczki maja luz i na dziurach, gdy konstrukcja sie lekko ugina to stukaja...
-
[quote="wolfmk"]konstrukcja sie lekko ugina ...[/quote]
powiadasz , chyba musisz zmienić amory na gazowe <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"][quote="wolfmk"]konstrukcja sie lekko ugina ...[/quote]
powiadasz , chyba musisz zmienić amory na gazowe <!-- s:) -->[/quote]
Albo upodobania, na nieco szczuplejsze panie
-
No ja Was zabije normalnie <!-- s:P --> Pytam sie powaznie a Ci sobie jaja robia ehh..
oj Wy czekajcie.... :twisted: -
Nie denerwujcie Wolfa bo nie bedzie chcial na nastepnym zlocie pojechac po kolejna flszke <!-- s:P -->
-
:rotfl: :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
teraz to lola niezlego zaliczylem :lol:
Nie no ostatecznie pojade, ale bede sobie wybieral ktora fabia -
Pojedziemy fabia tego ktory bedzie najbardziej niedopity .. teraz bylismy moja ale to nie oznaczalo ze bylem niedopity <!-- s:P -->
-
Nie ma to jak fachowe dywagacje na tematy motoryzacyjne w gronie znajomych majacych wspolna pasje :lol: <!-- s:lol: -->
-
zauwazylem ze prawie kazdy temat nie wazne czy jest o tuningu czy sprawy klubowe i tak nasze rozmowy sprowadzaja sie do alkoholu oraz kobiet :lol: :lol: <!-- s:lol: -->
-
To już chyba domena mężczyzn <!-- s:P -->
-
eeee.. mi tam do alkoholu nie predko <!-- s:P -->
-
Tak, jestem archeologiem <!-- s:) --> Nie będę zakładał nowego tematu, dotyczy on też kanapy tylnej.
Mam dzieloną tylną kanapę, problem jest następujący - prawa część składa się bez problemu, wszystko działa. Niestety w lewej części jest urwana klamka(ta czarna u góry) i fotele się nie składają. Nie wiem nawet jak to zrobić, nic w środku nie widać a często przydałoby mi się trochę więcej miejsca.