[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
ja bym był za tym żeby pojawiła się jakaś nowa octavia do potestowania <!-- s:) -->
-
[quote="slawek"]ja bym był za tym żeby pojawiła się jakaś nowa octavia do potestowania <!-- s:) -->[/quote]
zgadzam się i najlepiej RS :super: -
Miałem okazję kierować takie cacko. Coś niesamowitego.
-
[quote="szubi81"]1. Mariuszek_eu !!!
2. wasyl
3. slawek
4. Maly
5. Jimmy
6. WASIOR
7. melony
8. Kiler
9. 17adam
10. PITY:-)
11. Icex
12. szubi81 +- dwunastu wspaniałych <!-- s:) -->[/quote]
Ja też będę :evil:
-
Ja moglbym tylko powalczyc w innym konkursie (jak zobaczycie odrazu bedziecie wiedzieli o czym mowa ) ale kto wie moze wezme fabie kolegi ktory ma XXX XXX przebiegu <!-- s:D -->
-
Pogoda ma byc w miare oki :super: <!-- s:super: -->
-
No panowie pasowało by się wybrać na taki zlocik na północ kiedyś, hmm?
-
No ja tez jestem za innymi konkursami może jakieś słupki rozstawimy i jakaś mała zręcznościówka a tak apropo to mam pomysł już na następny zlot tj. BORSK - lotnisko tam można by trochę sprawdzić nasze fabki <!-- s:) --> wystarczy 10 osób i koszty będą bardzo małe
-
[quote="slawek"]No ja tez jestem za innymi konkursami może jakieś słupki rozstawimy i jakaś mała zręcznościówka a tak apropo to mam pomysł już na następny zlot tj. BORSK - lotnisko tam można by trochę sprawdzić nasze fabki <!-- s:) --> wystarczy 10 osób i koszty będą bardzo małe[/quote]
Ta,tylko,że masz trochę dużo kucyków u siebie... :ups:
-
nie tylko ja <!-- s;) -->
-
Chłopaki z klubu seata organizują zlot w Borsku, podobno jest tam fajne lotnisko. Kto wie może w przyszłym roku na wiosnę uda się wam coś załatwić i znowu będzie ogólnopolski zlot fcp <!-- s:D -->
-
Zgadza się Zygus w Borsku są całkiem ciekawe imprezy, byłoby fajnie zrobić ogólnopolski zlocik FCP, najlepiej w tym roku (np.: latem) :super: <!-- s:super: -->
Ja jestem za -
niedawno bylem w borsku jak bedzie taka potrzeba to moge znalezc kontakt do wlasciciela lotniska.
troche sobie nie wyobrazam jak nasze fabie beda tam smigaly ja bylem na spocie z takimi samochodami jak porsche, evo 9, m5, itd...
w naszym wypadku jechac zeby sie poscigac to chyba nie bardzo ma sens, ale spokojnie mozna zrobic calodniowy piknik i przy okazji zobaczyc jak sie zachowuja nasze samochody w nietypowych warunkach... -
Slawek ma tam chyba jakies wtyki, ostatnio nawet mogłem się przekonać oczywiscie to musi byc zlot ogolnopolski i musi zebrac sie ekipa organizacyjna i pogadac na spokojnie co kto, za co kto odpowiedzialany. ale to nie rozmowa na forum tylko osobiscie.jakby co to służę pomocą jesli moge sie do czegos przydac. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="Kiler Dealer"]...będzie też NOWA FABCIA COMBI :hurra: :hurra: :hurra: [/quote] no to dobra wiadomosc <!-- s:) --> dziękuję za wysłuchanie mych próśb
-
To że zrobimy zlot nie znaczy że musimy odrazu się ścigać jak porsche (czego oczywiście niewykluczam:) ale zrobić piknik to proponowałbym nawet dwudniowy nie jedno
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
Ścigać tak jak mówisz nie każdy ma czym, ale już próby sprawnościowe, jakieś slalomy, to każdy może jeździć, nawet mając 64KM <!-- s -->
No i jeśli miałby ja i inni z dalsza przyjeżdżać to oczywiste że nie na jeden dzień. Najlepiej cały weekend, w piątek przyjazd, w niedzielę wieczorem odjazd.
To tyle, pogadacie najwyżej na spocie nie będziemy już śmiecić -
To nie musi być żaden ogólnopolski zlot (oczywiście może) Wystarczy 10 osób zarezerwujemy sobie lotnisko rozstawimy słupki i można fajnie potrenować.
-
mariuszek_eu, melony i 17adam czy widzieliście ze jestescie z jednego rewiru?moze sie zgadacie i konwojem zajedziecie? <!-- s:P --> Z Pelplina leci tez DAX pewnie zjedzie z autostrady i moze sie spotkacie? W konću to jedna wielka rodzina fabiomaniaków
-
Niestety :rozpacz: mnie chyba nie będzie autem bo rodzicom sie nie za bardzo chce wogóle z domu wychodzić :dobani: <!-- s:dobani: --> nie wiem jak ich przekonac. Ale może wpadne z"buta" bo i tak mam zamiar dzis byc w tych okolicach. Albo wezme kolege który ma prawo jazdy i z nim przyjade.... ale chyba ta opcja odpada.