[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
kiler dealer a przyjedziesz kombiakiem moze? ;>
-
Póki co pokażę Wam HB, ale już teraz mogę obiecać testy Combi na następnym spocie
-
Wiem. Zapomniałem zaznaczyć Mariuszka_eu. :ups: <!-- s:ups: -->
-
1.Mariuszek_eu !!!
2. wasyl
3. slawek
4. Maly
5. Jimmy
6. WASIOR
7. melony
8. Kiler
9.17adam
10. PITY:-)
Bede na pewno...bylem juz daw razy tak wiec bede Trzeci Czwart Piaty ............itd :-))) -
[quote="Kiler Dealer"]Póki co pokażę Wam HB, ale już teraz mogę obiecać testy Combi na następnym spocie[/quote]
jak dla mnei to juz 6 kwietnia nastepny może być <!-- s;) --> -
siemka
mam pomysł aby osoby jadące z kierunku Gdyni spotkały się przy Klifie w Orłowie o godzinie 13:30 i z pod tego centrum pojechalibyśmy razem <!-- s:) --> -
Szubi to dobry pomysł, zresztą mój wcześniejszy,ale proponuję odrzucić Klif ze względu na: po pierwsze-że to jest sobota i pora zakupów i cały będzie zawalony parking, po drugie -że Klif jest w przebudowie i zmniejszył się parking o połowę! Jako miejsce spotkania proponowałbym [b]stację benzynową STATOIL na Aleji Zwycięstwa[/b],na samej krzyżówce gdzie się skręca w prawo do mercedesa i stadionu to jest chyba ulica Łużycka,przy przystanku,przy stacji SKM Redłowo,za byłą bazą trolejbusową. No już chyba każdy wie gdzie to jest. Jak napisałeś [b]zbiórka 13,30[/b]. Opuszczamy stację 13,35-spokojnie zdąrzymy w 25 min, bo korków nie ma o tej porze.
-
W tak piękny dzień chciałem porawić Wam humor i ogłosić konkurs na nasze sobotnie spotkanie
Mój Szef ufundował niezwykle atrakcyjną i drogocenną;) nagrodę dla właściciela Fabii z największym...
...przebiegiem !!
Nagroda jest spora więc zabierajcie się za kręcenie liczników :evil: <!-- s:evil: -->
ale nie w tą stronę co zwykle... to nie giełda...
-
Kurde panowie pozazdrościc takiego sprzymierzeńca <!-- s:) -->
Jesli ktoś z was serwisuje jeszcze Fabkę w ASO to przy okazji postarajcie się wyrwac jakiś rabat na robociznę i częsci. -
No to ja by sie w końcu dopisał:
- Mariuszek_eu !!!
- wasyl
- slawek
- Maly
- Jimmy
- WASIOR
- melony
- Kiler
- 17adam
- PITY:-)
- Icex
Pozdro!
-
[quote="Kiler Dealer"]nagrodę dla właściciela Fabii z największym...
...przebiegiem !! [/quote] hmmmm mam nadzieje że nikt mnie nie przebije <!-- s:D -->
-
Do roboty panowie i cały dzień jutro jeździc to i km przybędzie <!-- s:D -->
-
- Mariuszek_eu !!!
- wasyl
- slawek
- Maly
- Jimmy
- WASIOR
- melony
- Kiler
- 17adam
- PITY:-)
- Icex
- szubi81 +
- dwunastu wspaniałych <!-- s:) -->
-
[quote="Maly"][quote="Kiler Dealer"]nagrodę dla właściciela Fabii z największym...
...przebiegiem !! [/quote] hmmmm mam nadzieje że nikt mnie nie przebije <!-- s:D -->[/quote]
możemy powalczyć
ja małego nie mamkiler DEALER
może jakiś rabat dostanę od Ciebie na najbliższą usługę serwisową w serwisie w Gdyni :super: -
[quote="Kiler Dealer"]Mój Szef ufundował niezwykle atrakcyjną i drogocenną;) nagrodę dla właściciela Fabii z największym...
...przebiegiem !! [/quote]
To ja juz odpadam na starcie jak by było z najmniejszym to moze bym wygrał <!-- s:P --> -
[quote="Oskarus"][quote="Kiler Dealer"]Mój Szef ufundował niezwykle atrakcyjną i drogocenną;) nagrodę dla właściciela Fabii z największym...
...przebiegiem !! [/quote]
To ja juz odpadam na starcie jak by było z najmniejszym to moze bym wygrał <!-- s:P -->[/quote]Wiadomo, że jakby było z najmniejszym przebiegiem to ja bym wygrał - 2645 km :hurra:
ale nie o to chodzi...
WASIOR
Co do rabatów na serwis to nie ode mnie zależy, ale na spotkaniu wysłucham Waszych cennych sugestii jak stary dobry "wujek dobra rada" -
[b][size=150]NEWS OF THE DAY[/size][/b]
...na specjalne życzenie Uczestników naszego jutrzejszego spotkania...
...i w zgodzie z zasadą "mówisz - masz"...
...będzie też NOWA FABCIA COMBI :hurra: :hurra: :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Idąc dalej tym tropem, może będzie też Superb ale koniecznie Laurent&Clement. To tez da rade spełnić? Oczywiście żartuje ja jestem wierny tylko Fabci i żonie :super: <!-- s:super: --> To co Panowie jutro się widzimy! Pozdrawki
-
Oczywiście [b]wasyl[/b] się widzimy że by była taka pogada jak dziś to by było super :super: <!-- s:super: --> Pozdrawiam
-
No po przejrzeniu kilku stronek pogodowych (IMGW, ICM) i zdjęć satelitarnych stwierdzam, że jest duża szansa na pogodę podobną do dzisiejszej a przynajmniej wg wszystkich danych powinno być sucho <!-- s:) -->
Do zobaczenia jutro