[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
CZYTAJĄC WYPOWIEDZI KOLEGÓW NA TEMAT TERMINU II ZLOTU FCP I TEGO ŻE KOLIDOWAŁ NIEKTÓRYM Z BEMOWEM WPADŁEM NA GIENIALNY W SWOJEJ PROSTOCIE POMYSŁ. JAK CO ROKU W OSTATNI WEEKEND LIPCA W RUSOCINIE K.PRUSZCZA GDAŃSKIEGO ORGANIZOWANA JEST VW MANIA A DRUGI RAZ W TYM SAMYM TERMINIE MAJĄ MIEJSCE MP NA 1/4 MILI (SSS) W PRUSZCZU GDAŃSKIM. TERMIN PIERWSZEJ IMPREZY TO 28-30 LIPIEC A DRUGIEJ 29 LIPIEC.
MOŻE WIEC WARTO BY BYŁO SIE UMÓWIĆ NA VW MANIE I ZAJECHAĆ NA MP?
BYŁA BY TO TEŻ ŚWIETNA OKAZJA NA REKLAME FCP NA PÓŁNOCY GDZIE GRONO KLUBOWICZÓW JEST CIĄGLE NIEWIELKIE.
TYMBARDZIEJ ŻE IMPREZA JEST ŚWIETNA A NASZE FABIE TO TEŻ KONCERN VAG.CZEKAM NA CHĘTNYCH BO JA OSOBIŚCIE SPECJALNIE ZMIENIŁEM TERMIN WCZASÓW Z RODZINĄ ABY SIĘ TAM WYBRAĆ A CZASU TROCHĘ ZOSTAŁO WIĘC MOŻNA KASKĘ POWOLUTKU ZBIERAĆ... :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: :hyhy: <!-- s:hyhy: --> [/b]
-
Niewiem czy nie będę wtedy w tamtych okolicach nad morzem, ale to się jeszcze okaże, jak będę to będę <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]Niewiem czy nie będę wtedy w tamtych okolicach nad morzem, ale to się jeszcze okaże, jak będę to będę <!-- s:) -->[/quote]
JA W UBIEGŁYM ROKU TEŻ MIAŁEM TAKI DYLEMAT BO BYLEM Z RODZINĄ W JANTARZE.
W TYM ROKU TEŻ TAM BEDĘ ALE WCZEŚNIEJ. :] -
pomysł jest bardzo dobry DAX :padam: :padam: :padam: co do jego realizacji, myślę, że jeśli nic nie stanie na przeszkodzie, to chętnie się wybiorę <!-- s:) -->
-
Szkoda DAX ze to teraz dopiero oznajmiłeś,bo ja mam urlop zaplanowany po 10 sierpnia,ale w przyszłym roku kto wie.
-
[quote="WRC"]Szkoda DAX ze to teraz dopiero oznajmiłeś,bo ja mam urlop zaplanowany po 10 sierpnia,ale w przyszłym roku kto wie.[/quote]
WRC JA TEZ PRACUJE ALE WEEKENDY MAM WOLNE.
NIE WIEM JAK TO WYGLĄDA U CIEBIE.
PROPOZYCJE TAKĄ JUZ RZUCIŁEM ROK TEMU ALE BEZ ODZEWU. <!-- s;) --> -
no na weken to mi sie specjslnie nieopłaca przyjechać bo mom ino 640 km.
-
[quote="WRC"]no na weken to mi sie specjslnie nieopłaca przyjechać bo mom ino 640 km.[/quote]
ROZUMIEM CIE I WCALE SIE NIE DZIWIE.
I TAK JESTEM PEŁEN UZNANIA DLA LUDZI Z POŁUDNIA ŻE POTRAFIA SIE TAK ZORGANIZOWAĆ. :padam: <!-- s:padam: --> -
[quote="szyk"]witam ja niestety bede w robocie i nie bede mogł przyjechac[/quote]
TRUDNO. ZNAM TEN BÓL. :zabawa: <!-- s:zabawa: -->
-
http://www.vwmania.pl/VWMANIA 2004/galeria_2004.htm<!-- m -->
tu są informacje i już odbytych zlotach
-
a ja bede ! <!-- s:P -->
-
Brawo za inicjatywe <!-- s:D -->
Mnie raczej nie bedzie, z racji odleglosci. Wakacje w tym roku juz mialem, w Grudziadzu :rotfl:
Teraz lipiec sierpien wypadaloby cos popracowac -
[quote="Hildek"]a ja bede ! <!-- s:P -->[/quote]
BRAWO.WIEC MOŻE W TYM ROKU NIE BEDE SAM. :hyhy:
NA OBECNĄ CHWILĘ NAPEWNO BĘDĄ;
DAX, HILDEK, PRAWDOPODOBNIE LESTEK I ADAŚ COŚ WSPOMINAŁ ŻE SIĘ POSTARA. MIREKS MOŻE TEŻ BĘDZIE W OKOLICY. ZOBACZYMY.
CZASU JESZCZE TROCHE MAMY.
LICZĘ ŻE MOŻE WOJTAS NAS ZASZCZYCI SWOJĄ OBECNOŚCIĄ.... :rotfl: -
DZIĘKI ZYGUS ZA ZMIANE TEMATU :padam: TEZ MYSLAŁEM ŻE MOJA PROPOZYCJA NIE ZA BARDZO BYŁA TRAFIONA ALE JUŻ POSZŁA W ETER. :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="DAX"]DZIĘKI ZYGUS ZA ZMIANE TEMATU :padam: TEZ MYSLAŁEM ŻE MOJA PROPOZYCJA NIE ZA BARDZO BYŁA TRAFIONA ALE JUŻ POSZŁA W ETER. :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Wielki brat czuwa :rotfl:
-
kurde zapomnialem... nie wiem czy nie bede w wojsku bo mam szkolenie wojskowe na wakacje.... jak nie bede w woju to na bank bede z Wami, a jak bede w armi to nic nie bede mogl zrobic... <!-- s:/ -->
-
[quote="Hildek"]kurde zapomnialem... nie wiem czy nie bede w wojsku bo mam szkolenie wojskowe na wakacje.... jak nie bede w woju to na bank bede z Wami, a jak bede w armi to nic nie bede mogl zrobic... <!-- s:/ -->[/quote]
A TO PESZEK. MAM NADZIEJE ZE KTOS BEDZIE BO Z TEGO CO TU WIDZE MOZE BYC TAK JAK ROK TEMU.... :przestraszony: :zly:
-
niewiem jak to daleko od ROWóWbo tam byda na wczasach to mono bych wpadnoł,trza sie DAX bliżej poznać :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="WRC"]niewiem jak to daleko od ROWóWbo tam byda na wczasach to mono bych wpadnoł,trza sie DAX bliżej poznać :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
Tak jak piszesz WRC, trza się bliżej poznać. :zdrowko:
Ja od 16.07 obozuje w Jantarze w ośrodku MEWA. Jak co to zapraszam.Do Pruszcza napewno zawitam. :hyhy: :rotfl:
-
Może i ja się zjawię drodzy przyjaciele! 26-go obieram kierunek Trójmiasto, więc jeżeli tylko wystarczy czasu to napewno przyjadę!!!