[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
trudno że kropi, ale do 14 napewno się zmieni na lepsze pogoda!ale pod oceanarium jest daszek więc najwyżej tam postoimy gdyby było tak tragicznie!nie zapomnijcie o aparatach. do zobaczyska ....
-
Będzie dobrze z cukru nie jesteśmy :-)...Damy rade...
-
dzięki Pity za wsparcie,oby wszyscy zaproszeni tak myśleli!
-
No i po spocie! Bylo mokro, zimno, wietrznie ale sympatycznie. Troche malo osob sie zjechalo. Moze nasteonymm razem bedzie nas wiecej?
Podziekowania dla tych, ktorzy przybyli! -
Tak tak zimno, mokro, ale fajnie było sie spotkac i poznac....Następnym razem na pewno będzie lepiej....Pozdrawiam i dajcie jakieś fotki:-)))
-
zdjęcia ze spotu macie tu http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=2850<!-- m -->
-
bardzo ładnie PŁ , byle tak dalej , tak 3-mać <!-- s -->
-
Pogoda nie bardzo ale ogólnie było <!-- s -->
Mam nadzieję że następnym razem będzie nas więcej :zdrowko:
Pozdrawiam -
Super widzę, że frekwencja całkiem niezła, fajnie, że się zgraliście, to chyba pierwszy taki oficjalny zlocik na północy polski, tak trzymać <!-- s --> .
P.S. [b]wasyl[/b] [b]Twój [/b]temat w galerii zamknąłem, nim zaplączą się tam komentarze, a wszystkich chętnych do rozmowy zapraszam poniżej .
-
na tym się nie zakończy!jeśli nikt do nas nie dołączy to sami będziemy się spotykać,takie wzięliśmy sobie zadanie za cel. A swoją drogą szkoda że tak mało osób odpowiedziało na apel. z tego co ja się doliczyłem (wedle deklaracji klubowiczów) to miało być jakieś 12-15 aut. z 60 osób które dostały info na gg (z fabiaclub.pl) nie pojawił się nikt.szkoda.może następnym razem będzie lepiej <!-- s:) --> tym razem spotkamy się w cieplejszym miesiącu i liczymy na większą frekwencję klubowiczów z Północy.nawet w tak wąskim gronie było miło i można było wymienić opinie i poglądy odnośnie naszych Fabek.do zobaczenia znów.pozdro
-
Trzymać tak dalej. Co do historii, to wczęsniej jedynie byłspot w Chojnicach uznawany za spot północny <!-- s:) -->
Jak na pierwszy raz to przyzwoita frekwencja, autka sympatyczne. Czyja ta czarna fabka, taka bardziej zmodyfikowana??
-
Witam...A ta czarna Fabka to właśnie jest moja :-))).
-
[b]pity[/b], to moze wrzucisz pare fotek, bo całkiem nieźle sie prezentuje. Zresztą nie tylko twoja chyba była dłubnięta.
[url=http://www.fcp.pl/forum/viewforum.php?selected_id=f47&sid=bc57f374b4d5e951a468138828e65634]Dział prezentujący forumowe Fabki[/url] -
Pity chyba kiedyś spotkałem Twoją fabke jak po grunwaldzkiej jechałeś,ładnie sie prezentuje,a i jeszcze po trasie z parę razy
-
[b]wasyl[/b] galeria otwarta, możesz zmieniać <!-- s:) --> .
-
moja tez była dłubnięta <!-- s;) --> a co do spotkania to jak na pierwszy raz było nieźle. Szkoda tylko, że cały czas lało.
-
mokro, zimno, ale spoko, pozdro :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Witam ponownie.......To kiedy koledzy następny SPOCIK?????????? Może będzie lepsza pogoda hihihihihi....
-
No ja jestem za może w następny weekend?? Pochwale się moim nowym nabytkiem do furki <!-- s;) -->
-
Dla mnie moze byc 9-10 lutego Pozniejsze weekendy mam pracujace <!-- s:( -->