[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
[quote="kosz"]Był ktoś?? rozglądałem się za Fabkami z jakim kolwiek oznaczeniem klubu i nic ale może szcześcia nie mialem <!-- s:) -->[/quote]
Ja byłem ale autko zostało przed bramą.
Nie było sensu samemu sie pchać na plac.Ja tam żadnej fabki nie widziałem. :dobani:
-
moze jakies fotki wrzucicie
-
Witajcie.
Znajda sie chetni na spot w trojmiescie 22.12.2007 lub po 26.12.2007?
22go mozemy wybrac sie na nasza nowa autostrade <!-- s;) -->Pozdro!
-
Witaj, wszystko pięknie, ładnie, a i na autostradę mam czym pojechać tylko, że do trójmiasta jest mi ... daleko <!-- s:( -->
-
Był już ten spot czy będzie ?
-
No wlasnie nie bylo. Jakos malo chetnych. Jak sie zbierze ekipa chetnych to moze wspolnie ustalimy miejsce i termin?
-
ile osob zjawi sie tak na 99% ?.piszcie na forum kto bedzie. im bedzie nas wiecej tym weselej.Acha i koniecznie zabierzcie aparaty by porobić sobie fotki i naszym Fabkom!
-
Ja jestem za 26 lub 27 stycznia - dostosuje sie. 2 lutego odpada - jestem w pracy.
Gdynia jest dobrym miejscem, ale jak bedzie trzeba to moze byc gdziekolwiek w trojmiescie. -
Ja może też bym podjechał tylko nie wiem czy w tym czasie będę miał fabie.
-
[quote="17adam"]Ja może też bym podjechał tylko nie wiem czy w tym czasie będę miał fabie.[/quote]
ty zamierzasz dopiero kupic? czy masz w warsztacie? i najgorsza opcja:chyba nie pożyczasz od taty? <!-- s:) --> -
[quote="wasyl"]i najgorsza opcja:chyba nie pożyczasz od taty? <!-- s:) -->[/quote]
To jest najlepsza opcja, hehe, jezdzisz i o nic sie nie martwisz,
-
No cóż zacznijmy od tego że nie mam prawka :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> musze jeszcze troche poczekać. Bym pogadał z rodzicami moze bysmy podjechali. A jest cos w tym złego że nie mam prawa jazdy? Bo chyba nie trzeba było mieć prawka aby sie zalogować na tą strone ? Chyba że coś przeoczyłem.
-
Nie ma zadnego problemu.
-
witajcie!
Jeszcze dobrze byłoby znać godzinę (może taka o której jest jeszcze jasno), ja się pisze na 90% o ile nie będę miał w tym czasie jakiegoś zaliczenia albo egzaminu.
pozdro -
Oki, moze byc 14:00. Mi pasuje. <!-- s:) -->
-
99% ze bede, moze nawet z zona i psem:D
-
bede na 100%
-
zgłaszacie sie i deklarujecie to milo. to co?do zobaczenia w Gdyni,a kto jeszcze ma byc niech potwierdzi bardzo proszę na forum!pozdro
-
Ja bede na 99%. Dalem juz info o spocie na fabiaclub.pl, wiec moze bedzie nas wiecej. <!-- s:) -->
-
zrobilem co moglem, reszta nalezy do was <!-- s:) -->