[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
[b]dr O.[/b], dolacze na bank^^ juz rozmawialem o Tym z Wojtasem, rameczek nie bedzie bo zostana te z SCP <!-- s:) --> ale naklejki beda^^
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-02-2012, 19:44[/i] ][/size]
termin poznalem i jednak nie pojade ( ale postaram sie na V zlocie FCP byc -
ja bym się pisał <!-- s:) -->
ps. orientuje się ktos czy tam VWmanii jest jakie pole namiotowe, jakies prysznice czy cos ?
-
[b]wroni[/b], Jak napisałam wyżej, prawdopodobnie ogarnę nocleg dla kilku osób, będę miała jakieś miejsca w domu i można by robić namioty na podwórzu Będzie również opcja skorzystania z prysznica itp <!-- s;) --> Także zapraszam.
-
[quote="milcia91"][b]wroni[/b], Jak napisałam wyżej, prawdopodobnie ogarnę nocleg dla kilku osób, będę miała jakieś miejsca w domu i można by robić namioty na podwórzu Będzie również opcja skorzystania z prysznica itp <!-- s;) --> Także zapraszam.[/quote]
Okej bedize blizej wakacji się odezwe
-
No to ja zaznaczam kierownikowi w kalendarzu, że biorę wolne i nic mnie nie interesuje <!-- s:D -->
A przed manią też by można było jakiegoś spota ogarnąć w 3city -
[b]olo786[/b], zgodzę się z Tobą, można by coś ogarnąć bo jakoś w trójmieście nic się nie dzieje jeśli o skodę chodzi <!-- s:( --> Jakieś propozycje?
Co do manii myślę że fajnie by było zrobić jakąś listę kto na pewno będzie i w ile osób Jeżeli się okaże ze będzie spora frekwencja to można by zaklepać sobie miejsce u organizatorów i postawić wszystkie auta razem w jednym miejscuWłaśnie znalazłam info że aby zarezerwować miejsce dla grupy trzeba zebrać minimum 20 aut i podać dane do 30 czerwca.
-
moim zdaniem na listę jeszcze trochę za szybko, ale pomysł jak najbardziej trafiony. Mimo sporych chęci pewnie będzie ciężko zebrać 20 autek z FCP. Pożyjemy zobaczymy <!-- s;) -->
-
Jak na razie to pogoda nie zachęca do organizowania spotów więc poczekajmy na cieplejsze dni i na pewno coś wyjdzie, a co do mani to nie powinno być problemu w zeszłym roku koledzy byli na 7 aut i jak razem wjechali to stali wszyscy koło siebie.
-
dokładnie tak jak Olo pisze. Nie powinno być problemu z miejscem, bo jest go sporo <!-- s;) -->
-
Ale wtedy musimy się umówić konkretnie w jakimś miejscu wcześniej i wspólnie pojechać a założyć się mogę że nie każdy da rade ale zobaczymy bliżej imprezy <!-- s;) -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 04-03-2012, 21:03[/i] ][/size]
Robi się coraz cieplej, robimy coś czy pomorskie umarło?[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 15-03-2012, 15:28[/i] ][/size]
Grupa Street Racing z Pruszcza Gdańskiego zaprasza na mały spot auta wszystkich marek z trójmiasta dziś o godzinie 21 w Rusocinie vis a vis magazynów Lidla. -
To może w końcu zorganizujemy jakieś spocik w 3city ?
-
Ja jak coś chętnie ale widzę że będzie ciężko mało fabiowiczów na pomorzu jeśli ktoś jeszcze byłby chętny to czekam na propozycje co do terminu <!-- s;) -->
-
Doktorek i Olo w temacie to tez sie podlaczam <!-- s;) --> dojade...
-
ja jestęm chętny na jakis maly spocik gdzies okolice trojmiasta chocby nawet dzis <!-- s:) -->
-
Witam co prawda jestem z Elbląga ale w Gdańsku bywam codziennie więc jak ktoś byłby zainteresowany to można by było jakiegoś spota ogarnąć:) pozdrawiam
-
I jak tam ktoś chętny na spota w okolicach Trójmiasta?
-
Ktos chetny jutro na spota w okolicach obwodnicy??
-
mógłby ktoś mi coś odebrać w gdańsku ?
-
Całkiem fajny pomysł <!-- s:) -->
-
Widzę że strasznie dawno nic tu się nie działo... Może jednak zaczniemy coś kręcić w Trójmieście ?